kaag rutte lachen

-Michel Mulder- 'Een zelfreflecterend briefje aan Sigrid Kaag'

Opiniesep 24 2022, 15:00
Vrouwtje Kaag,
Zelfreflectie, zoek het voor de gein eens op in bijvoorbeeld een woordenboek, waar ook gewoon het woord neger beschreven staat, als zijnde een onderdeel van de Nederlandse taal.
Wie - überhaupt - de moed had om jouw werkelijk stuitende optreden bij Jinek uit te kijken, die zag een schoolvoorbeeld van autisme, gecombineerd met narcisme en daarna overgoten met een sausje van arrogantie.
Nimmer in de Nederlandse geschiedenis is er een persoon op de - indoctrinerende - kijkbuis verschenen die een rapportcijfer van 4,1 wist te transformeren in een blijk van hulde voor haar 'nieuwe leiderschap,' en dat ook nog zonder een spoortje van schaamte op haar dictatoriale mombakkes.
Jij, vrouwtje Kaag, moet 'psychedelic motivational speaker' worden - ja ik weet, het is een mond vol voor kwakzalver. Want jij denkt dat je een hoop stront nog voor Beluga kaviaar kan verkopen, terwijl zelfs de volgers van jouw religie - net zo eng vrouwke Jinek - toch echt de vinger op de zwerende, etterende plek leggen.
Uiteraard kan jij goede rapportcijfers overleggen 'Sieg'rid, want waar jouw nieuw leiderschap optreden een 4,1 als 'eindcijfer' krijgt, daar kom jij op de gebieden van arrogantie, narcisme, rechtse demonisering, klimaatdwang en de algehele sloop van Nederland, louter in aanmerking voor regelrechte 10'en.
Wat is echter, voor de Nederlandse kiezer, een meer relevant rapportcijfer? De herkenning van een narcistisch en autistisch karakter, of de daadwerkelijke 'kiezersbeloning' voor geleverd wanbeleid?
Zo dom als jij jezelf portretteerde als dansende coyote - daadwerkelijk - ugly na je verkiezingsdiefstal, zo betweterig en arrogant heb jij je bij Jinek laten zien, als de ongekroonde Koningin van Nederland, die slechts beveelt dat haar onderdanen niet twijfelen aan haar bewezen incompetentie, waarbij de naam Iracebeth mij als eerste te binnen schiet. 
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het cijfer 4,1 is, hoe positief je dit ook beziet, een bewezen brevet van onvermogen. Alleen zien de leden van vak K(ansloos) alles beneden het cijfer 6 als kiezerswaardering, want de sloop van Nederland behoeft uiteraard geen schoonheidsprijs.
Ga dus verder op dit pad der zelfislolatie vrouwtje Kaag, want hoe vaker jij menselijke uitwerpselen voor Melba toast-bedekking wenst te verkopen, des te eerder krijg jij van het 'waarderende' volk je gedwongen ontslag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten