shutterstock 1167092542

-Michel Mulder- 'Meten met wat verschillende maatjes (als het om Wilders gaat)'

Opinieaug 25 2022, 10:44
Nederland is op het gebied van geloof zo ongeveer ladingdekkend geworden. Waar het voor links meer en meer een subsidiehemel is geworden, is het voor de rechtse medemens een dagelijkse dystopische hel.
De grootste instandhouders van dit 'tapijt van plint tot plint,' zijn ons onvolprezen Openbaar ministerie, de Haagse politiek, de MSM en uiteraard platforms als Twitter en Facistenboek.
Twitter, u weet wel dat platform dat Jan Roos definitief de deur heeft gewezen, maar wel ruimte inricht voor krankzinnige psychopaten als Annemiek Kramer, die openlijk oproept tot de moord op Geert Wilders door een Volkert-achtig type… Want ja, Volkertje is, in haar eigen woorden, haar absolute held.
Nederlanders die op social media hun zorgen uiten over de huidige stand van zaken in dit degenererende land, worden ‘verblijd' met een bezoekje van de wespenbrigade aan de deur. Maar linkse haatgedrochten die bijna een advertentie plaatsen voor een huurmoord op een gekozen Nederlandse volksvertegenwoordiger, die komen er met een obligaat excuusje en een tik op de klimaatgroene vingertjes vanaf, omdat hun oproep tot moord nou eenmaal naadloos in het D66-gedachtegoed past.
(Het artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Ik word zo langzamerhand kotsmisselijk van de selectieve verontwaardiging en strafrechtelijke vervolging die in dit land modus operandi begint te worden, en waar iedere rechtse mening rijp geacht wordt voor vervolging, want extreemrechts, en iedere linkse oproep tot geweld, polarisatie en nu ook moord wordt gezien als een emo-momentje, waar men slechts sorry voor hoeft te zeggen, gevolgd door een 'biechtsessie' in de linkse kerk.
Is dit misschien niet iets bedreigender dan met een fakkel op de stoep staan voor iemands woning, dames en heren van het OM, of laten we dit ook maar weer aan ons voorbijgaan onder het motto, ‘ach, ze bedoelen het niet verkeerd’?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten