Screen Shot 2022 09 21 at 125146

-Michel Mulder- 'MKB Keurmeester'

Opinieokt 15 2022, 12:31
Goed nieuws voor het verzuipende MKB. Als u een 'mooi' en in de kern gezond bedrijf bezit mag u van deze roverheid blijven bestaan. En de rest kan - op zijn Hollands gezegd - de vinkentering krijgen.
Het is uiteraard wel tot dit Kaaginet doorgedrongen dat het MKB de motor is die onze gehele economie rijdend houdt, maar in opdracht van führer Schwab moet die economie toch echt tot een meltdown komen, zodat daarna zijn 6uild 6ack 6etter strafkamp ingericht kan worden.
Wat een 'in de kern gezond' bedrijf is dat zal iedere Nederlander wel begrijpen, maar wat is volgens deze roverheid nou eigenlijk een 'mooi' bedrijf, en welke criteria liggen daaraan ten grondslag?
Heeft u een mooi bedrijf als het een aloud familiebedrijf is, zoals een boerderij? Eeeeuh wrong.
Heeft u een mooi bedrijf als u niet aan medische discriminatie, segregatie en onwettige QR-codes doet? Eeeeuh wrong.
Heeft u een mooi bedrijf als u (Nederlandse) tradities verkoopt zoals chocolade zwarte pieten, paashazen en kerstbomen? Eeeeuh wrong.
Heeft u een mooi bedrijf als u enkel blanke mannen en vrouwen in uw personeelsbestand heeft staan? Eeeeuh wrong.
Heeft u een mooi bedrijf als u de kweetjes in uw bedrijf geen weken betaald verlof gunt voor hun zoveelste geslachtsverandering? Eeeeuh wrong.
Heeft u een mooi bedrijf als uw stembiljet een stem op PVV of FVD aangaf? Eeeeuh wrong.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
U heeft volgens deze overheid uiteraard enkel een 'mooi' bedrijf als u zich slaafs aansluit bij de klimaat, Europese, inclusiviteits en immigratieideologie van sekten als Groenslinks en D666, en elke daad van 'verzet' tegen de verstikkende ideologie - hoe klein ook - zal in uw overheidsdossier het stempeltje 'niet levensvatbaar' opleveren.
Het is een ware gotspe dat de Haagse politiek, die geen enkele begrotingsdiscipline kent - o.a. de verbouwing van het Binnenhof 243 miljoen boven het al belachelijke bedrag van 475 miljoen liet stijgen - en die tot in haar haarvaten lelijker is dan Nancy Pelosi ooit zal zijn, nu een keurmeester-oordeel mag vellen over de 'schoonheid' en financiële gezondheid van bedrijven in het MKB.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten