screen shot 2022 07 06 at 12

-Michel Mulder- 'Tsaar Rutte heeft gisteren een comedy show opgevoerd'

Opinieaug 19 2022, 10:12
Is het vervelend om gelijk te krijgen? Allerminst. Is het moeilijk om gelijk te krijgen? In het geval van Rutte geenszins.
Zoals ik gisteren al schreef, hebben we een Catshuis tob-overleg gezien dat enkel een showtje voor de bühne was, om de gemoederen iets te bedaren, en is het voor Ali Rutte en zijn bende struikrovers weer gewoon business as usual.
Tsaar Rutte is als een hitsige en mottige buurt-reu, waarvan niemand weet bij wie hij nou eigenlijk hoort. Over elke struik - lees: crisis - laat hij wat druppels zeik lopen zonder tot een echte straal te komen. Dit enkel en alleen om zijn territorium - lees: dictatoriale status - te bevestigen ten opzichte van de roedel, en om te bevestigen dat het zijn 'aandacht' heeft.
En zo kwamen daar dus de al verwachte dooddoeners als:
# het was een goed gesprek in prettige sfeer.
# over de inhoud kan hij niets zeggen.
# het was niet de bedoeling dat er knopen werden doorgehakt.
# er is geen sprake van een crisis.
Oftewel al de gebruikelijke nietszeggende nonsens die het - op dit vlak beperkte - vocabulaire van Rutte kenmerkt.
Rutte is een one-trick pony, een autocue robot die - zoals in het verleden bewezen - nergens is zonder zijn Carolientje fluisterend in zijn oor.
Ik heb ooit Rutte omschreven als: "onze despotische 'leider' beschikt over de unieke gave om in de meest mooi verpakte volzinnen, een beeld te schetsen van een antwoord op serieuze vragen, terwijl hij letterlijk niets zegt. De welbespraakte reis van demagoog Rutte doet je welhaast twijfelen aan je eigen verstandelijk vermogen. Hij neemt je in zijn antwoord mee vanaf punt A langs punten B en C, terwijl je in werkelijkheid nooit vertrokken bent vanaf punt A, en eindpunt C slechts een voorgespiegelde fata morgana is, ontsproten aan 's mans geniale en leugenachtige fantasie."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
De comedyshow die gisteravond weer is opgevoerd is er één in een reeks van velen, en tekenend voor de mate van interesse die dit Schwabinet voelt voor de steeds groter groeiende zorgen van het Nederlandse volk.
Wij zijn voor Rutte slechts tools - voor zijn verdere ambitie - en lopende pinautomaten, die eens in de vier jaar hun stem mogen laten horen middels schijnverkiezingen, om daarna weer vier jaar lang de verkrachtingskandidaten te zijn voor gladde - in dit geval niet refererend aan glijmiddel - Markje zijn dictatoriale schwanz.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten