Sophie Hermans VVD 9O1A6687

Geert Wilders (PVV) vernietigt Sophie Hermans (VVD): 'Hou eens op met die krokodillentranen van je!'

Politiekaug 19 2022, 9:50
Sophie Hermans liet twee dagen geleden dat ze had "gesproken" met de coalitiepartijen over mogelijke steun voor middeninkomens. Dit vanwege de totaal geschifte inflatie. Geert Wilders heeft daar vandaag geen goed woord voor over. "Hou eens op met je krokodillentranen," bijt hij haar toe. "Schaam je."
Woensdag liet VVD-'fractieleider' (lees: Rutte's marionet) Sophie Hermans weten dat ze overleg had gepleegd met de coalitiepartijen. Want ze vindt het héél belangrijk dat middeninkomens steun krijgen nu de inflatie de pan uitrijst. "Voor de VVD is het belangrijk dat we voor de middeninkomens kijken hoe we de ergste klap kunnen opvangen," loog ze.

Wilders woest

PVV-leider Geert Wilders vindt dat ronduit walgelijk van Hermans.
"Hou eens op met die krokodillentranen ven dat tassendrager-gejank van je," bijt hij haar keihard toe op Twitter. 
"Tassendrager" gebruikt hij natuurlijk omdat Hermans in huilen uitbarstte toen hij haar dat eens noemde in een debat. 
Natuurlijk is de toon van Wilders' tweet fel, maar hij heeft daar een goede reden voor. Hermans en haar VVD hebben in het recente verleden namelijk álle ideeën van 'de oppositie' om de schade te beperken voor gewone mensen afgeschoten.
"Je hebt zelf alle voorstellen van de oppositie voor fors meer koopkracht een half jaar lang de prullenbak ingemieterd," zegt Wilders dan ook, "en ondertussen wel miljarden uitgegeven aan ontelbare asielprofiteurs."
"Schaam je," stelt hij daarom terecht."
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Helaas is de kans dat Hermans en haar VVD zich inderdaad gaan schamen nihil. Deze mensen zijn hun schaamtegevoel al lang verloren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten