Mark Rutte Minister President 9O1A6967

-Michel Mulder- Wat mag je nog zeggen in deze 'democratuur'?

Opiniejul 05 2022, 11:20
Wie naar de afgelopen twee jaar - maar eigenlijk de afgelopen twaalf jaar - kijkt, zal overduidelijk zien dat Nederland is opgeschoven van een voorbeelddemocratie, naar een blauwdruk van het bewind in Pyongyang. Waar eens het Klein Orkest over Berlijn zong: "Als je bang en voorzichtig met je mening moet omgaan. Ach wat is nou die heilstaat, zeg mij wat is hij waard Wanneer iemand die afwijkt voor gek wordt verklaard," en "Goed, je mag demonstreren, maar met je rug tegen de muur," kan dit nu naadloos getransformeerd worden naar Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en zo ongeveer ieder weiland die ons kleine landje rijk is.
Of je het nu eens bent met hun visie of niet, het is een feit dat Nederland - die voorheen zo voorbeeldige democratische rechtsstaat - dissidenten heeft in de vorm van Willem Engel, Huig Plug en nu weer neuroloog Jan Bonte, die als overeenkomst hebben dat zij zich afzetten tegen de mening - lees: dictaten - van de staat, en daarvoor zonder enige vorm van wettelijke onderbouwing van de straat gepikt kunnen worden, als in de hoogtijdagen van de USSR en de DDR.
Maar vergis u niet, dankzij de beschermingsdrift van de overheid t.a.v. hun 'waarheid,' is dit een land van ruim 17 miljoen dissidenten geworden, want wie ook maar iets onwelgevalligs durft te zeggen over de verstikkende linkse agenda, riskeert zonder aankondiging een bezoekje van een arrestatieteam, of wat van die gemaskerde lieverdjes genaamd Romeo's.
Het gave land, dat breekbare vaasje van Mark Rutte is inmiddels een duister oord van mensenrechten en grondwetsschendingen geworden, en dit gebeurd met een dermate vorm van speels gemak, dat Honecker-wannabe Rutte dit niet eens meer verbergt.
Wie ooit had gezegd dat een Minister-President die openlijk zegt dat indien hem dit politiek uitkomt, hij de wet opzij schuift nog een dag zou regeren in 'democratische rechtsstaat' Nederland, die was gelijk aangemeld voor een witte jas met sluiting op de rug, bij het plaatselijke krankzinnigeninstituut...... maar Mister Teflon - het equivalent van een paling in een emmer snot - komt er gewoon mee weg.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
De ware criminelen in dit land zijn niet de bestuurders van tractoren, niet de demonstranten tegen het overheidsbeleid of de 'toetsenbord ridders' die voor hun mening uitkomen. De ware criminelen in dit land begeven zich in maatkostuum of mantelpak voor de camera, om uit te leggen waarom de wet voor iedereen geldt behalve voor hen, de bedenkers ervan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten