shutterstock 1888287085

-Michel Mulder- 'Winnehoe?!?!'

Opinieaug 25 2022, 20:45
Omdat ik nog van de generatie van daadwerkelijke boeken ben - en niet van alle elektronische shit - heb ik nog het genoegen mogen smaken, om te genieten van de avonturen van Winnetou, het groot opperhoofd der Apachen.
Hoewel deze Winnetou slechts een fictief figuur is, en voor generaties na mij meer Winnehoe dan Winnetou, zorgt hij er toch weer voor dat de linkse woke-beledigden de jacht op hem geopend hebben...... niet met een ouderwetse Winchester, maar met een simpel verbod op de verkoop.
Meer en meer beginnen deze woke-idioten te lijken op de nazi's, die op 10 mei 1933 op de Bebelplatz, hun onwelgevallige boeken massaal in de fik staken.
Het leek wel een satanisch ritueel. “Tegen klassenstrijd en materialisme, vóór volksgemeenschap en idealistische levenshouding! Aan de vlammen schenk ik het werk van Marx en Kautsky," kan tegenwoordig vervangen worden door het werk van Karl May, Annie M.G. Schmidt en Jan Steenman, want Jip en Janneke en Sjors en Sjimmie komen ongetwijfeld nog aan de beurt.
De complete waanzin waarmee de linkse woke-gemeenschap besmet is heeft een groter infectievermogen dan rabiës, covid en apenpokken bij elkaar. Ze worden er niet alleen hondsdol van, maar zijn ook genegen elkaar kritiekloos te vlooien in de incestueuze beledigingsbubbel genaamd deugdzaamheid.
Maar what's next people? De Bijbel tot ongewenst verklaren omdat Adam een penis kreeg, terwijl overduidelijk was dat Eva zich het mannetje voelde?
Het Wilhelmus afschaffen - goed idee trouwens - omdat van 'Duitschen bloed' toch niet meer zo lekker ligt gezien Adolfs rooftochtje?
(Het artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Of gaan we voor het ultieme doel: de gehele geschiedenis wissen, zodat we weer teruggeworpen worden naar ons Neanderthaler zijn? Je weet wel, die tijd waarin je een vrouw nog met een knuppel je grot in mocht rossen, en vlees nog het enige product op het menu was?
En wat nog het ergste is, jullie zijn er achterlijk genoeg voor om zoveel te verbieden, dat jullie eigen bestaansrecht weggevaagd wordt uit de geschiedenis. En jullie zien het niet eens. Ergens is dat ook wel weer vermakelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten