shutterstock 1046584516

Tijd voor concrete actie: De energiecrisis kan niet genegeerd worden!

Opinienov 17 2023, 10:00
Maar waar beginnen we? Uiteraard bij de wortel van het probleem: ons kortzichtige energiebeleid. We hebben jarenlang zitten slapen aan het roer, terwijl de wereld om ons heen in rap tempo veranderde. En nu zitten we met de gebakken peren. Groene energie is fantastisch, maar het vergt ook investeringen in infrastructuur en capaciteit. Hier is simpelweg niet genoeg over nagedacht, laat staan gedaan.
Tevens werpen we een kritische blik op onze overheid en haar rol in dit fiasco. Het lijkt erop dat zij meer geïnteresseerd zijn in het naar de mond praten van milieuorganisaties, dan het realiseren van concrete oplossingen voor onze energieproblematiek. Hoeveel lege woorden en symbolisch beleid staan ons nog te wachten voordat we een echte oplossing krijgen voor deze energiecrisis?
Het is daarom van cruciaal belang dat we als samenleving opstaan en eisen dat concrete en snelle oplossingen worden prioritair worden gesteld boven politieke spelletjes. Onze afhankelijkheid van elektriciteit en het belang van een betrouwbaar netwerk kunnen niet voldoende worden benadrukt.
Het wordt hoog tijd dat de overheid haar verantwoordelijkheden neemt, en actie onderneemt om deze crisis in de kiem te smoren. Anders kan Almere een voorbode zijn voor wat de rest van Nederland te wachten staat. Een donker scenario voor een land dat zich graag profileert als een progressieve en ontwikkelde natie.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
In dit licht moeten we de vraag stellen: kunnen we het ons veroorloven om de energiecrisis te negeren? Het antwoord is een resoluut "nee". De situatie in Almere laat zien dat we op een kritiek punt zijn beland. Het is nu of nooit. Laten we deze kans grijpen en de fundamentele veranderingen aanbrengen die nodig zijn om onze energievoorziening veilig te stellen voor de toekomst. Stem daarom op 22 november op partijen die voor de volle 100% voor kernenergie gaan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten