screen shot 2023 09 11 at 132706

Armand Girbes sloopt doorgeslagen weergek Gerrit Hiemstra: 'Stop met fossiele brandstoffen? Een ziekenhuis komt tot STILSTAND!'

Politieksep 11 2023, 19:00
Hoogleraar in intensive care medicine Armand Girbes heeft geschrokken gereageerd op uitspraken van weerman Gerrit Hiemstra. Deze knettergekke groene radicaal wil namelijk dat Nederland gewoon even "stopt" met alle fossiele brandstoffen. Volgens Girbes zou dit extreem problematisch zijn, alleen al voor ziekenhuizen.
Veel gekker dan Gerrit Hiemstra worden ze niet gemaakt in deze wereld. Deze malloot kwam gisteren namelijk langs bij de NPO waar hij trots vertelde dat Nederland moet stoppen met fossiele brandstof. Want die zijn zo gevaarlijk voor het klimaat, tja, het kan niet anders. En als mensen daar dan iets over te klagen hebben: ach, de reden dat we fossiele brandstoffen gebruiken is... dat we in luxe willen leven. Voor de rest hebben we ze nergens voor nodig.
Hoewel Hiemstra natuurlijk helemaal van lotje getikt is zijn er gelukkig nog mensen die wél verstandig zijn. Armand Girbes, bijvoorbeeld. Deze autoriteit op het gebied van zorg zegt namelijk dat Hiemstra's plan volstrekt idioot is.
"De man zegt maar wat en weet waarschijnlijk weer niet wat hij zegt in termen van consequenties," aldus Girbes. "Een ziekenhuis komt in ieder geval tot stilstand. En de productie, transport van medicijnen, medische apparatuur, en personeel woont ook niet naast het ziekenhuis..."

De man zegt maar wat en weet waarschijnlijk weer niet wat hij zegt in termen van consequenties. Een ziekenhuis komt in ieder geval tot stilstand. En de productie, transport van medicijnen, medische apparatuur, en personeel woont ook niet naast het ziekenhuis, ...

NPO Radio 1
NPO Radio 1
@NPORadio1

Weerman @GerritHiemstra doet een oproep: ‘Stop met fossiele brandstoffen. Heel veel mensen denken dat de wereld dan tot stilstand komt, maar dat is maar zéér de vraag. Het is vooral onze ontzettend luxe levensstijl die maakt dat we zoveel brandstoffen nodig hebben' @DePerstribune

1.5K
Reply

Dommigheid of Kwade Opzet

Dat is inderdaad de meest positieve, liefste uitleg. Er is ook nog een andere verklaring. Want deze zelfde klimaatgekken roepen steevast dat er "te veel mensen" zijn en dat de wereldbevolking teruggebracht moet worden. Die types zien de mensheid als een soort van kanker op de aardbol.
En wat doe je met kankers? Juist, die haal je weg - door chemo, wegsnijden, hoe dan ook. Wat je vooral niet doet is een situatie creëren waarin de kanker het heel goed en gezellig heeft, en groeit
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met knettergekke klimaatgestoorden als Gerrit Hiemstra. Wij pakken ze aan en vernietigen hun geschifte plannen. Maar dit betekent dat we afhankelijk van JOUW STEUN om te overleven, want het kartel HAAT DDS. Steun ons daarom! Doneer via BackMe en help ons samen met jou de Klimaatideologie te bestrijden.
Maar wie weet, misschien dat de onschuldige uitleg van Girbes de juiste is, hoor, en dat de menshaat van klimaatdrammers hier los van staat. Misschien dat ze heus wel het beste met ons voor hebben en zo totaal achterlijk zijn dat ze niet inzien dat ons helemaal loskoppelen van fossiele brandstoffen desastreus is - met alleen in Nederland al miljoenen mensen die in armoede geworpen worden en zelfs met vele dodelijke slachtoffers (vanwege de problemen met ziekenhuizen, zoals Girbes stelt, maar ook omdat we in heel veel andere opzichten afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen in ons dagelijks leven, op zo'n manier dat als je het ons afneemt, we letterlijk nauwelijks kunnen overleven, zeker als je in een grote stad, in een appartementje woont). 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten