Baudet over absurde controlewens partijkartel: “Zelfs mijn vrouw weet niet altijd waar ik ben en met wie ik afspreek"

Baudet over absurde controlewens partijkartel: “Zelfs mijn vrouw weet niet altijd waar ik ben en met wie ik afspreek"

Politiekjun 21, 18:39
Vandaag werd bekend dat acht oude partijen eisen dat Thierry Baudet inzake geeft in zijn inkomsten en tijdsbesteding (buiten het parlementaire werk om). Baudet laat weten dat hij niet van plan is toe geven aan deze druk. "Zelfs mijn vrouw weet niet altijd waar ik ben en met wie ik afspreek," zegt hij. En dat soort dingen gaan collega Kamerleden al helemaal niet aan. 
Terwijl Rutte smsjes delete en Hugo de Jonge 5 miljard aan belastinggeld kwijtmaakte, terwijl het kabinet zwijgt over de geheime afspraken met het World Economic Forum en de Bilderberg mensen, proberen partijkartel en kartelmedia Baudet de mond te snoeren. VVD, CDA, GroenLinks, D66 en de andere kartelpartijen willen de oppositieleider een maand schorsen en monddood maken omdat hij weigert op te geven met wie hij afspreekt, waar hij heenreist, wat hij verdient met boekverkoop, etc.
"De échte corruptie zit bij hen," aldus Baudet. "De baantjescarrousel. Wat ze nu gaan eisen is mij een stappenteller meegeven om álles te controleren. Jongens, zelfs mijn vrouw weet niet altijd waar ik ben en met wie ik afspreek."
"Kom op, het gaat toch om mijn standpunten en ideeën?" gaat de FVD-leider verder. "Zullen we het dáár eens over hebben? Half Nederland kan zijn rekeningen niet meer betalen. Ga eens aan het werk in plaats van deze onzin!"

Opkomen voor de democratie

In een video legt Baudet terecht uit dat deze aanval op hem feitelijk een aanval is op het ambt van Kamerlid. "Het is een principieel foute benadering om niet te kijken naar de argumenten, de woorden en de standpunten van mensen, maar om daar een hele hocuspocus omheen te doen van verdachtmakingen."
"Als we dat niet stoppen, en wij doen dat - wij zeggen gewoon, hier doen we niet aan mee - dan heb je binnenkort geen goed functionerend parlement meer," gaat hij verder waarbij hij toegeeft dat dit tóch al bijna zo is. Het parlement functioneert al nauwelijks meer - en dit soort regels en heksenjachten zijn bedoeld om het parlement nóg meer vleugellam te maken.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Zo. Die kan het partijkartel in zijn zak steken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten