Caroline van der Plas BBB 9O1A6855

Caroline van der Plas (BBB) verraadt de boeren: 'Rapport Remkes is veelbelovend'

Politiekokt 05 2022, 19:57
Caroline van der Plas van BBB laat vandaag haar ware gezicht zien. De BoerBurgerBeweging-vrouw zegt namelijk heel blij te zijn met het rapport Remkes. Dit terwijl Remkes wil dat er in een jaar tijd 500 tot 600 veehouders gedwongen uitgekocht worden... én terwijl Jesse Klaver hardop zegt dat als de boeren lezen wat "er echt in staat," dat ze dan weer zullen gaan protesteren omdat Remkes alles wil waar de boeren op tegen zijn.
Het is te walgelijk voor woorden, maar Caroline van der Plas (BBB) zei na de persconferentie van Johan Remkes dat ze eigenlijk een "beetje verliefd" op hem is. Oh ja, zijn rapport is hartstikke "veelbelovend." Want jongens toch, de boeren kunnen hier best mee uit de voeten.
Alleen is er een klein probleempje. Het rapport is gewoon een bevestiging van het kabinetsbeleid, met hier en daar zelfs nog een schepje er bovenop. Het enige waar het kabinet op moet inbinden is het vermaledijde stikstofkaartje, maar dat wist iedereen van te voren al. Voor de rest wil Remkes vasthouden aan 2030 als grens voor de stikstofdoelen en daar bovenop wil hij dat de staat ervoor zorgt dat er in een jaar tijd 500 tot 600 minder veehouders zijn in Nederland. Als die veehouders niet vrijwillig ophouden moeten ze gedwongen uitgekocht worden.
En dan heb je dus een Van der Plas die verkondigt dat het een geweldig plan is:
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
In vredesnaam, Caroline. Jesse Klaver is betrapt - op camera - toen hij verkondigde, achter de schermen natuurlijk, dat ze het rapport snel moeten uitvoeren, omdat als boeren er achterkomen wat er écht in staat ,dat ze dan gaan demonstreren. Want, zei hij in het filmpje, het is gewoon een voortzetting van het kabinetsbeleid, met af en toe nog een schepje erbovenop... maar de boeren hebben dat nog niet in de gaten omdat de media zo enthousiast zijn. De boeren zijn nu dus nog voor het lapje te houden. Maar als ze tijd krijgen om het rapport écht te lezen, dan begrijpen ze dat ze alsnog genaaid worden. Daarom wil hij dat ze die tijd niet krijgen.
En dan gaat Van der Plas roepen dat het een geweldig rapport is, dat ze "een beetje verliefd" is op Remkes, en dat het rapport zo ontzettend veelbelovend is?
Er zijn twee mogelijkheden: of dit mens is gewoon te dom om te begrijpen wat er precies aan de hand is, óf ze is helemaal niet zo voor de boeren als iedereen denkt (en hoopt). Welke van de twee is het, Caroline?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten