shutterstock 2442448397

Chaos! Ter Apel loopt opnieuw over met asielzoekers: Dwangsom COA stijgt naar €420.000

Politiekapr 03 , 21:00
Het is weer zover. Ter Apel blijft maar overlopen met asielzoekers. Een COA-woordvoerder meldt dat er in de nacht van dinsdag op woensdag weer eens 211 mensen te veel waren. Dat brengt het totaal van overtredingen op 28. Voor iedere overtreding betaalt het COA een dwangsom van €15.000 aan de gemeente Westerwolde. Het bedrag dat ze nu verschuldigd zijn is inmiddels opgelopen tot €420.000!
Niet alleen Ter Apel verdrinkt in de chaos, maar ook de wachtkamer in Expo Assen lijkt een scène rechtstreeks uit een dystopische film. Ontworpen voor een bescheiden aantal van vijfhonderd asielzoekers, lijkt het nu meer op een overvolle veemarkt waar niemand de uitgang kan vinden.
Een woordvoerder van het COA doet alsof ze een spannende speurtocht naar oplossingen ondernemen, maar het is duidelijk dat ze verstrikt zijn in hun eigen falen. "We zoeken wanhopig naar plekken in het hele land," klinkt het, maar we weten allemaal dat dit slechts een verhulde poging is om hun eigen incompetentie te verbloemen. Voorlopig is er geen alternatief voor Expo Assen, dus laten we allemaal maar gewoon onze ogen sluiten en hopen dat dit alles gewoon een nare droom is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL voor Nederland, voor ons volk, en voor onze cultuur EN geschiedenis. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en versterk ons pro-Nederlandse geluid. Want als jij dat NIET doet dan worden we totaal GESLOOPT door het kartel dat ons op alle mogelijke manieren wil vernietigen. 
Nederland is VOL. We kunnen niet langer de gastvrije tante zijn die de deur openhoudt voor iedereen die aanbelt. Het is tijd om de boodschap luid en duidelijk te maken: er is geen ruimte meer. De grote toestroom van asielzoekers is niet alleen zorgwekkend, het is ronduit waanzinnig. We zijn een land op de rand van de afgrond, overspoeld door een golf van ongecontroleerde immigratie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten