D66-aanvalshond Alexander Pechtold zet óók de aanval in op Pieter Omtzigt: 'Eens met Henk Kamp'

D66-aanvalshond Alexander Pechtold zet óók de aanval in op Pieter Omtzigt: 'Eens met Henk Kamp'

Politiekaug 14, 14:00
Ah kijk, daar is de tweede partijprominent van een kartelpartij die de aanval hard inzet op Pieter Omtzigt. Eerst was het Henk Kamp die langskwam bij NPO Radio 1 (WNL) om Omtzigt daar weg te zetten als een wegloper die geen verantwoordelijkheid durft te nemen... en nu doet Pechtold dat nog eens dunnetjes over. Dit is hoe het kartel rolt, mensen.
Toen Kamp Omtzigt op de korrel nam werd hij meteen hard bekritiseerd door, welnu, eigenlijk gewoon de hele wereld. Iedereen vond de aanval op Omtzigt - hij zou gemakkelijk burnouts krijgen, een slechte leider zijn, altijd weggelopen zijn voor verantwoordelijkheid - totaal belachelijk en oneerlijk. Dilan Yesilgöz nam kort daarop afstand van Kamps uitspraken. Niet door ze echt hard te veroordelen, maar door te zeggen dat het voor allemaal niet zo had "gehoeven."
Oud-D66-leider Alexander Pechtold doet nu óók mee aan de campagne tegen Omtzigt. Hij mocht vandaag langskomen in precies hetzelfde radioprogramma waar Kamp zijn aanval op Omtzigt volgende week lanceerde... en liet weten dat hij Kamps kritiek op Omtzigt deelt.
"Politiek is niet alleen vertellen waar de problemen zitten en onschuldigen zoeken uit het verleden, het is ook verantwoordelijkheid nemen," aldus deze enge opportunist die tegenwoordig vooral bekend is omdat hij als politiek leider een n**khutje kreeg van een vriend. In Scheveningen.
Kijk de video van Pechtold echt even - en focus vooral op die rare, donkere, grote ogen. Op de één of andere manier hebben ze dat allemaal tegenwoordig he?
De aanval van Pechtold is dus helemaal vergelijkbaar met die van Kamp. Wat dit betekent is dat D66 en de VVD besloten hebben om samen op te trekken tegen Omtzigt. Ze gaan hem zwartmaken. Niet inhoudelijk - want inhoudelijk is Omtzigt natuurlijk best links te noemen; hij is gewoon een CDA'er, wat precies de reden is dat ik hem niet kan steunen. Kijk naar alle belangrijke onderwerpen: hij stemt steeds weer met het partijkartel mee. Echt op álles - maar puur op de persoon. En dat doen ze op exact dezelfde manier.
Maar let op! Die aanvallen laten ze uitvoeren door partijprominenten. Door oude partijleden, met een lang verleden in de politiek, maar die nu politiek niet (echt) meer actief zijn. Op die manier hoeven de partijleiders van VVD (Dilan Yesilgöz) en D66 (Rob Jetten) hun handen zelf niet vies te maken... en ze gaan ervan uit dat de aanvallen uiteindelijk tóch blijven hangen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS worden we helemaal gék van dat laffe, gemene, zieke kartel... en hebben we daarom besloten het kartel te slópen. Maar dit kunnen we alleen doen met jouw hulp! Steun ons! Doneer aan DSD via BackMe en help ons het partijkartel - zieke geesten als Pechtold en Kamp - elke dag weer te fileren en hun partijtjes te bestrijden.
Want ja, zo werkt het nou eenmaal: als je een bepaalde talking point over een persoon steeds weer herhaalt, hoe oneerlijk ook, dan beïnvloedt het uiteindelijk wel degelijk het imago van de persoon in kwestie. Dát is wat VVD en D66 nu aan het doen zijn. Omtzigt met laffe aanval na aanval zwartmaken. Ze gaan hem wegzetten als een wegloper, een man zonder moed, een labiel ventje... En dan hopen ze dat ze daarmee toch weer lekker samen het land kapot kunnen maken na de verkiezingen van 22 november.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten