screen shot 2022 10 05 at 13

D66 hypocriet Steven van Weyenberg klaagt en kermt na boze email van PVV-kiezer: 'Vuile rat!'

Politiekokt 05 2022, 11:58
D66-Tweede Kamerlid Steven van Weyenberg is helemaal in de war. Toen hij onlangs wat kritiek had op de PVV kreeg hij namelijk meteen hate mail binnen. Ja, het zijn echt verschrikkelijke teksten. Zo noemt een anonieme burger hem, niet schrikken, "een vuile vieze D666 rat." Dat hakt er wel even in, zeg.
Van Weyenberg is samen met Jan Paternotte en Sjoerd Sjoerdsma één van de vreselijke drie demonische musketiers van D66. Die mannen zijn werkelijk totaal zonder empathisch vermogen. Ze zijn ronduit kwaadaardig en schuwen geen enkel middel om tegenstanders kapot te maken. Al die aanvallen op Khadija Arib, Geert Wilders en Thierry Baudet komen vrijwel altijd uit hun koker. Het zijn werkelijk een stel verschrikkelijke mannetjes - die geen kans voorbij laten gaan om tegenstanders als Wilders en Baudet weg te zitten als halve of zelfs hele nazi's, Hitler-fans, en ranzige fascisten.
Maar nu zegt Van Weyenberg opeens dat hij persoonlijke aanvallen en scheldwoorden heel vreselijk vindt. Hij doet dat door een email te delen die hij ontving nadat hij de PVV in zijn woorden "kritisch" bevroeg.
De inhoud van de brief is blijkbaar zo schokkend voor Van Weyenberg dat hij helemaal van slag is.
Dan denk je: er zullen wel doodsbedreigingen instaan, zoals al die berichten die Wilders dagelijks ontvangt. Of beschuldigingen van het zijn van een nazi. Een holocaust-veroorzaker. Zoiets.
Nou, dat valt toch enigszins mee.
Lees maar:
Het ergste dat hij dus genoemd wordt is een "vuile vieze D666-rat." Oh, en hij wordt ook nog gewoon een "vuile rat" genoemd die een "rotkop" heeft. Ah ja, en dan is daar nog de beschuldiging dat meneer "hautain" is.
Voor Van Weyenberg is die email zo ontzettend erg dat hij 'm online zet in een poging sympathie te kweken. "Dit moeten we niet normaal vinden," schrijft de hypocriete opportunist erbij, "laten we gewoon inhoudelijk discussiëren."
Als er dus één partij nooit inhoudelijk debatteert maar het altijd persoonlijk maakt, en daarbij de meest vreselijke beledigingen uit, dan is het D66, met Van Weyenberg voorop. Deze mensen maken hun politieke tegenstanders werkelijk voortdurend zwart, en schuwen daarbij de meest grove beledigingen niet. Sterker nog, je krijgt de indruk dat ze ervan genieten om zoveel mogelijk beledigende opmerkingen te maken over een ieder die hen dwarszit.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Kijk, zo'n mailtje waarin je "rat" wordt genoemd is natuurlijk niet lief. Maar om die mail vervolgens op het Internet te zetten? Dat is gewoon dieptriest. Geen mens die dit leest en denkt: "Jeetje, wat heb jij het zwaar Van Weyenberg!"
Overigens heb ik vroeger ratten gehad als huisdieren. Het zijn echt heel lieve, trouwe, loyale, én schone dieren. Van Weyenberg daarmee vergelijken is natuurlijk inderdaad een grove belediging - voor ratten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten