shutterstock 1533483293

Dappere melkboeren in Nederland krijgen harde klap door reorganisatie FrieslandCampina

Politiekokt 06 2023, 19:00
Nederland wordt geraakt door een nare boodschap, vooral voor onze dappere melkboeren: FrieslandCampina, een oer-Hollands coöperatief bedrijf, wordt gedwongen tot een massale reorganisatie. Het bedrijf voelt zich genoodzaakt om op grote schaal te reorganiseren - wat bedrijfsiaans is voor: mensen ontslaan. Een onacceptabele situatie georkestreerd door vervreemde beleidsmakers die de werkelijke waarde van de Nederlandse landbouw verwaarlozen!
De melkgigant, ook wel bekend als het bloeiende symbool van het Nederlandse platteland, wordt gedwongen tot deze wanhopige maatregelen door het niet-aflatende ranzige linkse overheidsbeleid in Nederland en de EU. Het falende beleid dat onze loyale melkboeren bewust de vernieling in helpt, zorgt ervoor dat banen op de tocht staan bij deze Nederlandse melkgigant.
FrieslandCampina zegt de bezuinigingsronde 'te betreuren', maar het bedrijf ziet geen andere uitweg. Natuurlijk niet, want ze worden richting de afgrond geduwd door kortzichtige overheidsmaatregelen en bureaucratie.
De boeren worden finaal kapotgemaakt met een antiboerenbeleid dat zijn weerga niet kent, en ondertussen loopt de inflatie zo snel op dat het bedrijf het simpelweg niet meer kan bijhouden.
Hoe lang laten we nog toe dat de pijlers van onze economie worden ondermijnd door de elitaire globalisten die zich duidelijk tot doel hebben gesteld om het fundament van onze economie - de landbouw! - kapot te maken?
De lovende woorden voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid die zo gretig door het bedrijf worden uitgesproken ("we willen duurzamer worden!"), zullen aan de werkelijkheid voorbij gaan als onze boeren en hun sector nog verder de vernieling in worden geholpen. Want ja, de gedwongen reorganisatie is natuurlijk een gevolg van het anti-boerenbeleid van het kabinet Rutte IV. De bloeiende sector die onze trotse melkboeren hebben gevormd, kruipt nu in een schulp dankzij de linkse bureaucratische machine die de realiteit van het boerenleven negeert.
Het wordt hoog tijd dat we onze agrarische sector, de boter op ons brood, beschermen tegen buitenlandse druk en destructieve politieke agenda's. FrieslandCampina's gedwongen reorganisatie is geen geïsoleerd incident, maar een pijnlijke demonstratie van hoe onze traditionele industrieën verwaarloosd worden door een overheid die feitelijk zouden moeten dienen om onze eigen economie te behouden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten