Screen Shot 2022 10 22 at 115428

Ernst Kuipers roept Eerste Kamer terug van kerstreces om totalitaire Coronawet te laten aannemen

Politiekjan 06 2023, 12:30
Minister Ernst Kuipers heeft vandaag opgeroepen om de Eerste Kamer terug te laten keren van reces om snel een besluit te kunnen nemen over een coronawet die het kabinet meer macht gaat geven in tijden van crises. Volgens Kuipers is het belangrijk om snel te handelen om de verspreiding van het coronavirus te beteugelen.
In de ministerraad wordt vandaag ook besloten om een verplichte negatieve coronatest in te stellen voor reizigers uit China. Dit besluit is genomen ondanks eerdere uitspraken dat een dergelijke test niet nodig was.
Veldepidemioloog en microbioloog Amrish Baidjoe liet weten dat het belangrijk is om snel te handelen wanneer nieuwe varianten van het virus in zicht zijn. "Als we dat niet doen, weten we het vaak pas als het te laat is. Zoals we vaker in deze pandemie hebben gezien", aldus Baidjoe.

BREKEND: Kuipers wil dat de Eerste Kamer terugkeert van reces om de permanente #coronawet met spoed in te voeren. #FVD zal er alles aan doen om de wet te stoppen. Bijna 130.000 mensen tekenden onze petitie. Teken ook! fvd.nl/petities/stop-…

Image
Forum voor Democratie
Forum voor Democratie
@fvdemocratie

Belangrijk om te beseffen: bij een nieuwe ‘virusgolf’ (lees: propagandagolf) zal onze regering opnieuw vrijheidsbeperkingen opleggen. Met opnieuw enorme maatschappelijke schade tot gevolg. Er is niets geleerd… #FVD

Image
1.1K
Reply
De politieke partij FVD heeft laten weten dat zij alles zullen doen om de coronawet tegen te houden. Forum waarschuwt ervoor dat het belangrijk is om te beseffen dat bij een nieuwe ‘virusgolf’ (lees: propagandagolf) onze regering opnieuw vrijheidsbeperkingen gaat opleggen. Met opnieuw enorme maatschappelijke schade tot gevolg. Er is niets geleerd, Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
Het is nog niet duidelijk of de wet zal worden goedgekeurd door de Eerste Kamer. We vrezen voor het ergste. Met zo'n totalitaire wet gaan we bij elk virusje snel in lockdown met daarbij horende avondklok. En moeten we weer allemaal geprikt worden met ineffectieve vaccins. Nee we doen het niet voor de ander. Nee we doen het voor degene die te bang zijn om te leven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten