estherouwehand

Esther Ouwehand: Nederlanders die juichten voor Max Verstappen gaan daar spijt van krijgen over 10 jaar

Politieksep 05 2022, 15:30
Er zijn nog een paar dingen heilig in Nederland. Vandaag de dag horen daar Max Verstappen en de Formule 1 in Zandvoort ook bij. Dat is natuurlijk een doorn in het oog voor extreemlinkse milieuactivisten waaronder de partijleider van de Partij voor de Dieren.
Esther Ouwehand vond het nodig om net na weer een wereldprestatie van Max Verstappen dit te twitteren ‘Dus jullie gingen massaal juichen voor lui die rondjes reden in raceauto’s? Nergens heen, zeg maar? Bakken broeikasgas en stikstof de lucht in pompend terwijl de klimaat- en natuurcrises al volop voelbaar waren? Okee 🥴’ ~je kinderen over een jaar of 10' Deze mevrouw probeert zo dus miljoenen Nederlanders een schuldgevoel aan te praten. Dan ben je dus echt zielig bezig als politicus.
Het valt echt op dat veel politici de laatste brood en spelen willen afpakken van het volk. In Haarlem is een anti campagne tegen vlees en nu moet het volksvermaak bij uitstek, de Formule 1 in Zandvoort, aan banden worden gelegd.  

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Op Twitter reageert Henk-Haarlem 2.0 gevat op deze Nederlandhatende tweet van Ouwehand. Zo schrijft hij: “Nergens heen”? Ze waren op weg naar de finish hoor Esther. “Bakken broeikasgassen en stikstof”? Een schijntje vergeleken bij al die vluchten die gemaakt worden door team Kaag en environmental redders in privévliegtuigen. By the way Max Verstappen heeft gewonnen.'' Er wordt dus onderstreept dat het gewoon idioot is zo'n tweet eruit te gooien als een Nederlander een geweldige sportprestatie levert in eigen land.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Hopelijk komt er nooit zo'n achterlijke activistische D66 rechter die een streep zet door dit geweldige sportevenement. Zo dat we nog jaren kunnen genieten van een uitmuntende Max Verstappen op het circuit Zandvoort. Go Max!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten