shutterstock 2174690645

EU weigert Nederland tegemoet te komen in het stikstofdossier: Het wordt tijd voor NEXIT!

Politieknov 04 2022, 12:30
Nederland moet zich niet laten gijzelen door de EU. Een topdelegatie van het kabinet is naar Brussel geweest om te vragen voor versoepeling van de natuurbeschermingsregels. Brussel is onvermurwbaar en zegt dat Nederland zich aan de regels moet houden. Dan rest Nederland maar één ding dat is een Nexit. We brengen onze economie en voedselvoorziening toch niet in gevaar voor een stelletje eco-communisten in de EU!?
Minister Christianne van der Wal (Natuur en stikstof) is met de ministers Mark Harbers (Infrastructuur), Hugo de Jonge (Volkshuisvesting) en toenmalig landbouwminister Henk Staghouwer naar Brussel gegaan om met powerplay versoepeling van de regels voor natuurbescherming te verkrijgen. ,,Vier ministers, dat maakt echt wel indruk in Brussel”, aldus de naïeve van der Wal. Nee van der Wal dat maakt totaal geen indruk. Nee Nederland had als grote netto betaler in de EU met zijn vuist op tafel moeten slaan. Jullie komen ons tegemoet en anders volgt er een Nexit, dat moest de boodschap zijn. Helaas komen Nederlandhaters nooit voor het landsbelang op.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Natuurlijk konden de SGP, de PVV, BVNL en FVD niks met de uitleg van Van der Wal. Deze vier partijen geven de Brusselse regelzucht de schuld van de stikstofcrisis, die zorgt dat boeren in de verdrukking zitten en de bouw van woningen stagneert. Het kabinet heeft zich volgens Kamerlid Wybren van Haga ‘als een stel schooljongens’ laten wegsturen. De betrokken ministers noemde hij schamperend ‘smurfen’.  Als Nederland kunnen we nu nog maar één ding doen: ons terugtrekken uit de eco-communistische idioterie die de EU heet. Wel opvallend dat BBB niet aansloeg op deze naïeve en slappe houding van minister van der Wal (VVD). 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten