15390113097 341645ea1f c

-Michel Mulder- Wanneer de grenzen ineens wel dicht kunnen

Opinienov 04 2022, 13:31
Nederland, het blijft een raar land. Al jaren krijgen wij te horen dat onze grenzen niet gesloten kunnen worden, wat heeft geleid tot een ware tsunami van geluksparels en crimineel geteisem. Maar voor David Icke blijkt ons land ineens meer 'op slot' dan de kuisheidsgordel van Sigrid Kaag.
Het criterium om tot persona non grata te worden uitgeroepen ligt niet in het voornemen om onze sociale potten leeg te roven, verward om je heen te steken met een mes of geen enkele wezenlijke bijdrage te leveren aan onze samenleving. Nee je moet wat boeken geschreven hebben en een afwijkende mening hebben ten opzichte van het linkse indoctrinatie narratief. Baudet, aanschouw je voorland!!!
Of het nu de NOS, Trouw, RTL, Het Parool of BNR Nieuwsradio is, allemaal vertellen ze - welhaast kwijlend - over de toegangsweigering van David Icke de grote complotdenker, en hét gevaar voor de Nederlandse samenleving... op die ene dag dat hij in Nederland zou zijn. 
Let wel, dat is dezelfde msm die een IS-terroriste tot nationaal knuffelobject promoveerde.
Wij zijn inmiddels een land geworden dat de vouwen uit haar politiek correct maatpak rent om IS-bruidjes - en hun Chucky-achtige kroost - naar Nederland te halen, om deze daarna in navolging van Laura H. waarschijnlijk een boekdeal te gunnen, en uiteraard allemaal hun eigen film. Een beetje als Van God Los, de islamitische versie.
Maar ooh wee als ene David Icke wordt uitgenodigd voor een demonstratie. Dan is het Defcon 1 voor de AIVD, de MIVD, de NCTV, het landelijke politiekorps en uiteraard de bond voor de wannabe-cops, die van de boa's.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Maar schept deze grenssluiting nu ook een precedent voor de toekomst, om bijvoorbeeld islamitische haatpredikers de toegang tot ons land te weigeren, of die Oekraïnse clown Zelensky wegens misdaden tegen de menselijkheid en verduistering van ons belastinggeld, of is deze sluiting slechts weer een exclusief links feestje?
U begrijpt, een retorische vraag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten