portraitfactorynl de dagelijkse standaard 33

Filmpje! Bipolaire huilebalk Pieter Omtzigt is sleutel in nieuwe gesprekken op de Zwaluwenberg

Politiekmrt 11 , 9:10
Wouter de Winther is ervan overtuigd dat het er nu op aankomt bij de gesprekken op de Zwaluwenberg. De vier partijleiders van PVV, VVD, NSC en BBB worden daar "min of meer opgesloten" door informateur Kim Putters. En dus is het nu of nooit. Het enige vervelende hieraan? Het betekent dat het aan Pieter Omtzigt is. De psychotische huilebalk bepaalt wat er gebeurt.
Volgens De Winther is het eigenlijk een ultieme poging van Putters om ervoor te zorgen dat Pieter Omtzigt, Geert Wilders, Dilan Yesilgöz en Caroline van der Plas er alsnog uitkomen. Dat wordt vrijwel zeker geen traditioneel meerderheidskabinet en mogelijk zelfs geen minderheidskabinet... maar de hoop op een extraparlementair kabinet wordt er ingehouden.
Alleen is er één klein probleem. Of eigenlijk, één heel groot probleem. Veel hangt namelijk af van Pieter Omtzigt... de bipolaire huilebalk van de Tweede Kamer.
De Winther herhaalde vandaag bij WNL Vandaag dat hij en zijn krant (De Telegraaf) eerder berichtten dat Omtzigt tijdens eerdere gesprekken regelmatig in tranen uitbarstte en dan boos, ofwel emotioneel, wegliep. Die berichten kloppen, zei hij, en worden dan ook "door niemand ontkend." Sterker nog, "iedereen in Den Haag weet dit" over Omtzigt. Alleen wilde de andere partijen en media er lange tijd niets mee doen omdat Omtzigt een erg positief imago heeft. Door publiekelijk de waarheid te delen over Mr. Bipolar dachten ze dat ze zichzelf meer schade zouden toebrengen dan hém.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS vertellen we ALTIJD de waarheid over huilebalken als Pieter Omtzigt. En we zijn KLAAR met alle politieke spelletjes van het partijkartel. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons die engnek te ontmaskeren.
Maar daar zijn ze nu duidelijk wel klaar mee. Niet zo gek, natuurlijk. Want wat die halve zool gedaan heeft de afgelopen maanden is ronduit walgelijk. De Nederlandse kiezer was heel duidelijk op 22 november: er moet een coalitie komen met de PVV als leidende partij. Maar Pietertje heeft daar lak aan. Want Pietertje voelt zich ver verheven boven het gewone volk. Hij is de Redder. Híj́ bepaalt wat er gebeurt. Niet die achterlijke Henk en Ingrid.
Als dit niet werkt kunnen we alleen maar op nieuwe verkiezingen hopen. Want het alternatief is premier Frans Timmermans - gesteund door Huilebalk Pieter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten