Filmpje! Gideon van Meijeren veegt de vloer aan met Kamerleden die ritueel seksueel misbruik niet willen onderzoeken

Politiekmrt 11 , 8:09
De afgelopen week heeft Gideon van Meijeren hard uitgehaald naar andere Kamerleden die tijdens een discussie over de Commissie Hendriks (die onderzoek zou doen naar ritueel seksueel misbruik) steeds weer het debat in de kiem probeerden te smoren. Zeker toen Van Meijeren aangaf dat slachtoffers van ritueel misbruik niet wilden meewerken aan het onderzoek van de Commissie omdat voorzitter Hendriks in het verleden voor legalisering van seksuele kinderfoto's en kinderfilmpjes heeft gepleit - tenminste in bepaalde omstandigheden.
Toen Van Meijeren dat zei stijgerde de halve Kamercommissie. Want jongens toch, wat was het vals van Van Meijeren dat hij de naam van Hendriks noemde! Van Meijeren verdedigde zich door te stellen dat de man de voorzitter van de commissie is! Het is dus niet alsof de man een grijze, anonieme figuur is. Als je die naam niet mag noemen kun je er net zo goed mee ophouden.
Maar er werd luid gehuild. Wat vreselijk dat Van Meijeren dit soort dingen zei - terwijl zelfs de Commissie Hendriks heeft vastgesteld dat ritueel seksueel misbruik inderdaad plaatsvindt. Nou wisten we dat al, en is het onderzoek van de Commissie in dat opzicht totaal nutteloos geweest... zeker omdat de commissie tegelijkertijd beweerde dat "er geen bewijs gevonden [is] voor satanische rituelen." Dat laatste is a) onzinnig en b) komt deels doordat veel slachtoffers niet met de commissie wilden praten vanwege de samenstelling van de Commissie.
Gelukkig dacht Marjolein Faber van de PVV er net zo over. Zij interrumpeerde Van Meijeren en vroeg hem of Hendriks als persoon ooit de publiciteit heeft gezocht over dit onderwerp. Vervolgens bracht Van Meijeren naar voren dat de man in 2015 pleitte voor het "in bepaalde omstandigheden legaliseren van het bezit" van seksuele afbeeldingen en video's van kinderen. Daarop zei Faber dat het dan dus volstrekt bezopen is dat ze Hendriks niet nadrukkelijk mogen noemen. Bij naam en toenaam. De man praat zelf met de media over dit onderwerp!
Van Meijeren eist nu een onafhankelijk onderzoek naar ritueel seksueel misbruik. Hij wil dat dit gedaan wordt omdat het vorige onderzoek in zijn optiek niet vertrouwd kan worden omdat er een duidelijke link was met het ministerie van Justitie en Veiligheid. Dit terwijl slachtoffers zeggen dat er hope piefen van dat ministerie betrokken zijn bij dit soort ranzige misdrijven.
In de commissievergadering ging Van Meijeren ook hard de discussie aan met minister Yesilgöz. Die beweerde namelijk dat het onderzoek van Argos van 2019 en 2020 over dit onderwerp "vol fouten" zat. "Daarom zijn de videos ook offline gehaald." Maar, zei Van Meijeren, dat klopt niet. Ze zijn verwijderd, niet omdat de feiten niet klopten, maar omdat er een mogelijke issue was met smaad en laster gebaseerd op de rechtspraak op dat gebied. Je kunt wel gelijk hebben, alles kan kloppen, maar als je niet keihard bewijst hebt waarmee je een specifiek persoon kan laten veroordelen voor de rechter, tja, dan mag je de identiteiten van mensen die er waarschijnlijk mee te maken hebben toch niet noemen. 
Van Meijeren gaf aan dat het toch merkwaardig is dat ambtenaren van háár departement met naam en toenaam genoemd worden door slachtoffers van dit soort vreselijk misbruik. Die verhalen, zei Van Meijeren, "overlappen elkaar" en "sluiten erg goed" bij elkaar aan. Zo goed dat een normale minister dan wil dat er onderzoek gedaan wordt naar die ambtenaren in kwestie. Maar Yesilgöz is daar geheel niet in geïnteresseerd. Waarom niet?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL achter slachtoffers van ritueel seksueel misbruik. Anders dan de rest van de media zijn wij NIET bang om hierover te berichten. In de rest van de media wordt het echter onder het tapijt geveegd. Maar dit betekent dat we wel afhankelijk zijn van steun van onze lezers. Hier eerlijk en openlijk over berichten wordt namelijk hard bestraft door Big Tech, Big Media én Big Government. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en stel ons in staat altijd over georganiseerd sadistisch misbruik van kinderen te kunnen berichten.
Als medewerkers van de NPO beweren dat producenten of top-presentatoren zich misdragen, dan volgt diepgravend onderzoek. De presentatoren in kwestie worden direct op non-actief gezet en publiekelijk aan de schandpaal genageld. Maar bij de ambtenaren van Justitie gebeurt dat niet. Van Meijeren vindt dat erg vreemd. "Al zou maar 1 procent waar zijn, dan zou dat al genoeg zijn om een bezem door dat departement te halen," zei Van Meijeren. Maar Yesilgöz vindt dat totaal niet interessant. "Ik vind dat zorgwekkend," aldus de FVD'er over de VVD-minister.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten