portraitfactorynl tweede kamer 135

Filmpje! Caroline van Plas pislink na overgave Plasterk: "Dán een baby maar als premier!"

Politiekmei 21, 17:33
Caroline van der Plas heeft het helemaal gehad met de engnekken van de mainstream media. Dat werd vandaag duidelijk toen de jakhalzen van de msm haar vroegen naar de overgave van Ronald Plasterk. Uiteindelijk beet ze het journaille toe dat, als ze iemand willen die nooit iets heeft gedaan, "een baby" maar premier moet worden. Want alle andere mogelijke kandidaten hebben ongetwijfeld ergens met iemand ruzie gehad. Ooit.
De walgelijke media stonden vandaag heel blij te wachten op Van der Plas. Oh, wat vonden ze het leuk dat Plasterk geen premier wordt. Weer een politicus kapot gemaakt! Hier leven deze mensen voor. En dat ook nog eens door een schitterend 1-2'tje van het partijkartel met het mediakartel. Nóg mooier!
Toen Van der Plas naar buiten kwam vielen ze dan ook over elkaar om haar te bevragen. Hoe erg vond ze dit? Wie moet nu dan premier worden? Kunnen ze wel iemand kiezen? Haten de betrokken partijen en politici elkaar niet te zeer? Nou, nou geef eens antwoord? En hoe zit het eigenlijk met Mona Keijzer? Moet die dan maar premier worden?
Van der Plas had er geen zin in. Ze gaf steeds weer zo kort mogelijk antwoord. "Goed he," zei ze toen ze daar een vraag over kreeg. Nou, ja, misschien wel. Maar nu vonden ze dat eigenlijk maar naar. "Hoe zit dat dan met transparantie in dit proces?" vroeg de Telegraaf-kneuter van dienst haar.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: "PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne - Geert, kies voor NEDERLAND!" Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!
Ze bleef rustig door te zeggen dat dit een "flauwe" vraag was. Mjah. Het is nog veel erger. De "transparantie" zal vanaf nu ontbreken omdat de media daar heel duidelijk niet mee om kunnen gaan. Zíj hebben zich heel duidelijk door NSC en VVD laten lenen voor deze politieke huurmoord. En dan nu huilen over transparantie? Houd toch op zeg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten