Screen Shot 2022 02 18 at 153544

Filmpje! Farid Azarkan sloopt Hugo de Jonge: 'Een gigantische crisis op de woningmarkt en híj́ moet het oplossen?'

Politiekfeb 18 2022, 14:35
DENK-leider Farid Azarkan heeft vandaag de vloer aangeveegd met minister van Wonen Hugo de Jonge. Want, zei Azarkan, het is toch een beetje vreemd dat het juist deze faal-CDA'er is die het enorme probleem van woningen moet oplossen.
"We zitten met een minister die, zoals we laatst lazen in het rapport van de OVV, om nogal veel te beloven waarvan het nog maar de vraag is of hij het kan realiseren. Dus staat u mij toe dat ik een soort afslag neem op de beloften die de minister doet," aldus Azarkan in een commissie over het woonprobleem in ons land.
Er zijn, zei Azarkan, mensen die een kinderwens uitstellen omdat er gewoon geen eengezinswoningen zijn. Andere burgers betalen de helft van hun inkomen aan de huur, omdat ze niet in aanmerkingen komen voor een sociale huurwoning maar ook niet kunnen kopen. Dat is een onwerkbare en onhoudbare situatie.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Geen redelijk mens kan daar natuurlijk iets tegen in brengen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten