Filmpje! Gideon van Meijeren (FVD): 'Transgenderwet maakt normaal wat niet normaal is'

Politieksep 18 2022, 16:30
Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren heeft zich in felle bewoordingen uitgesproken tegen de Transgenderwet van het Rampenkabinet Rutte IV. De FVD'er vindt dat er een gevaarlijke situatie wordt gecreëerd met een wet die mensen het recht geeft hun officiële gender te veranderen omdat ze zich zo voelen. Een man kan dus officieel 'een vrouw' worden - terwijl hij geen hormoontherapie ondergaat, laat staan geopereerd wordt aan zijn jeweetwel.
Van Meijeren legt goed uit wat de idiotie van de nieuwe (geplande) D66-wet precies is. "Iedere man, iedere vrouw, die op een dag wakker wordt en denkt, 'Ik voel me meer een man of ik voel me meer een vrouw,' die kan naar het gemeentehuis gaan en doorgeven: 'Ik wil graag dat in mijn paspoort mijn geslacht veranderd wordt.' Dan worden er geen vragen gesteld. Dan wordt dat gewoon geregeld," aldus de FVD'er.
Natuurlijk is die situatie totaal geschift. Het was al een dingetje dat mannen opeens officieel vrouwen konden worden als ze wat hormonenbehandelingen kregen en misschien een operatie. Maar deze nieuwe gekte is van een nog veel grotere waanzin-orde.
We moeten opeens maar net doen alsof je vrouw bent - en de staat accepteert dat! - als je zegt dat je je zo voelt. Hop, je paspoort wordt zelfs veranderd. Als je de grens overgaat en de grenswachter daar toch echt een man ziet, nou, tja, boeien. Die moet zich maar aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid.
Wat die werkelijkheid is? Dat de werkelijkheid niet bestaat. Dat alles vloeibaar is.
Natuurlijk zit daar een kern van waarheid in, in dat principe; we maken allemaal onze eigen realiteit. We maken onszelf gelukkig of ongelukkig. We zien wat we ons op focussen. We trekken vaak aan wat ons overkomt door onze instelling en energie.
Maar zoals met alles maakt het postmodernistische Woke-gebeuren daar een totale Gekte van. Ze nemen dat punt, en draaien het vervolgens zo dat het niet alleen nergens meer op slaat, maar dat het de werkelijkheid zelfs ontkent
"Het leidt tot heel vervelende situaties omdat je ermee te maken krijgt dat de juridische realiteit niet meer in overeenstemming is met de werkelijkheid, met de natuur, met de biologie. En dat is eigenlijk ook het kwalijke aan dit voorstel. En dat past," legde Van Meijeren dan ook uit, dan weer "in een grotere trend dat normaal gemaakt wordt wat niet normaal is."
Het gevolg daarvan is heel diepliggend (en bewust): als mensen niet meer weten wat waar en onwaar is kun je ze van alles aanpraten. Het is een ideale manier om mensen te indoctrineren. Sterker nog, dat is altijd wat historisch gedaan is door brainwashers. En dat is zo met reden. Nu gaat de staat die tactieken dus niet alleen toepassen op een paar individuen, maar op een hele samenleving.
Daarnaast creëert het natuurlijk een heel geschifte en ronduit onveilige én oneerlijke situatie. Zoals Van Meijeren ook uitlegt, "er zijn nu ook al situaties waaruit blijkt dat mannen die zich als vrouw identificeren ook vinden dat ze recht hebben tot toegang tot de vrouwenkleedkamer. Dus ook de veiligheid en privacy van vrouwen staat hier ernstig onder druk."
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Vrouwen voelen zich onveilig en ze worden straks ook nog eens op grote schaal verslagen bij sporten. Maar dat maakt de politieke postmoderne elite niets uit. Vrouwen worden letterlijk geofferd op het demonische altaar van het postmodernisme.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten