Filmpje! Martin Bosma (PVV) kraakt harde noten over netwerkcorruptie binnen D66

Politiekmei 11 2023, 21:00
Martin Bosma (PVV), bekend om zijn scherpe tong en heldere standpunten, gaat volledig los op de corruptiepraktijken binnen D66. Met zijn kenmerkende vrolijkheid en scherpte, hekelt hij de partij en verklaart hij dat D66 alles doet wat de bevolking juist niet wil. Het is tijd om het licht te schijnen op het duistere spel van netwerkcorruptie dat D66 schaamteloos lijkt te omarmen.
Het begon allemaal toen D66 op zoek was naar een nieuwe leider. Opvallend genoeg werd de baas van een lobbykantoor ingeschakeld om de perfecte kandidaat te vinden. Een duidelijk geval van belangenverstrengeling en vriendjespolitiek, aldus Bosma. Het is een trieste vertoning van netwerkcorruptie die zich binnen de partij verspreidt als een olievlek.
Overal zien we dat D66'ers posities innemen binnen diverse instanties en organisaties. Denk aan de NS, de Raad van State, Smart Delta Drechtsteden, KLM, ANWB en de Consumentenbond. Dit is geen toeval, maar een bewuste strategie van D66-lobbyist Frans van Drimmelen. Hij ziet het als zijn taak om overal posities te veroveren voor zijn partijgenoten, met name in de groene sector, volgens Bosma.
Met een sprankelende glimlach en een vleugje ironie stelt Bosma de vraag die op ieders lippen brandt: hoe denkt de minister over deze verontrustende vorm van netwerkcorruptie binnen het openbaar bestuur? Het is duidelijk dat Bosma niet bang is om de pijnpunten aan te kaarten en de waarheid bloot te leggen.
Het is van groot belang dat dit schaamteloze gedrag van D66 aan het licht komt. Politieke partijen moeten het algemeen belang dienen en de wil van de bevolking vertegenwoordigen. Het is onacceptabel dat D66 haar eigen belangen boven die van het volk stelt en de touwtjes in handen heeft bij belangrijke organisaties en instanties.
Laten we niet vergeten dat politiek draait om vertrouwen en integriteit. Het is verfrissend om te zien dat er politici zoals Martin Bosma zijn, die bereid zijn om deze misstanden aan te kaarten en op te komen voor de belangen van de bevolking. Zijn vrolijke toon en scherpe betoog geven ons hoop dat er verandering kan komen in het politieke landschap.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
De tijd is rijp voor een transparantere en eerlijkere politiek. Het is aan ons, als kiezers en betrokken burgers, om kritisch te blijven en ons uit te spreken tegen elke vorm van corruptie en vriendjespolitiek. Laten we samen streven naar een politiek bestel waarin het algemeen belang voorop staat en waar de wil van het volk wordt gerespecteerd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten