Filmpje! Pepijn van Houwelingen (FVD): Premier Mark Rutte brengt voortbestaan Koningshuis in gevaar!

Politiekokt 12 2022, 9:26
Gisteren werd in de Tweede Kamer de begroting van Algemene Zaken en begroting Koning 2023 besproken. Mark Rutte is als premier verantwoordelijk van het reilen en zeilen van de Oranjes. FVD wees Rutte er fijntjes op dat door zijn weifelende handelen het voortbestaan van het Koningshuis in gevaar wordt gebracht.
Afgelopen Prinsjesdag hebben we gezien dat de koning werd uitgejouwd door zijn eigen bevolking. Gisteren heeft DDS geschreven hoe het zover heeft kunnen komen.  De innige betrokkenheid van de Koninklijke familie bij het WEF helpt in ieder geval niet mee. FVD wil politieke neutraliteit bij het koningshuis en daarom heeft Pepijn van Houwelingen Rutte fijntjes op zijn verantwoordelijkheid gewezen.
Rutte gaf aan dat hij het onacceptabel vond dat sommige demonstranten op Prinsjesdag de Koning en zijn familie uitscholden voor landverraders. Pepijn van Houwelingen heeft aan premier Rutte gevraagd of hij een enig idee had waarom de Oranjes voor landverraders werden uitgescholden door de demonstranten? En Van Houwelingen vroeg nog even door aan Mark Rutte of hij enig idee had in hoeverre hij hier zelf voor verantwoordelijk is als premier? Volgens FVD lijkt het daar niet op. FVD wil Rutte helpen om deze vraag te beantwoorden. Het antwoord bestaat uit drie letters, WEF. Het World Economic Forum. Voor de regering is het WEF slechts een praatclub. Nederlanders die daar anders over denken worden weggezet als Wappies, complotdenkers en extremisten. Voor een aanzienlijke grote groep Nederlanders is het WEF geen neutrale denktank. Daarom is het voor veel Nederlanders een doorn in het oog dat de Koninklijke familie actief is voor het WEF. Één van de taken van de premier is om er op toe te zien dat de koninklijke familie politiek neutraal is. Hierin faalt de premier opzichtig en hiermee brengt hij het voortbestaan van Nederland als monarchie in gevaar.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Iets wat FVD niet heeft aangestipt zijn de omstreden werkzaamheden van koningin Máxima voor de VN. De VN is naast de EU ook een gevaarlijke supranationale organisatie die erop uit is om de natiestaten vernietigen. Het is daarom uit den boze dat onze Koningin werkzaam is voor deze globalistische club en dit moet dan ook per direct stoppen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten