screenshot 2023 07 07 at 220954

Filmpje! Thierry Baudet: 'Het kabinet is gevallen. Nú hebben we de kans om ons land terug te pakken!'

Politiekjul 07 2023, 21:58
Thierry Baudet is blij dat het "rampenkabinet" Rutte IV gevallen is. Net als zo ongeveer heel Nederland, natuurlijk. Dit is, zegt hij in een filmpje, een geweldige mogelijkheid om "ons land terug te pakken," om er echt iets aan te gaan doen. Maar, zegt hij ook, Nederlanders moeten nu wél opletten en niet in de onzinverhalen van Rutte trappen dat hij na 13 jaar opeens iets aan immigratie wil doen. Dat is namelijk flauwekul.
"Gaan jullie Rutte geloven als hij zegt dat hij nu echt iets wil gaan doen aan immigratie? Natuurlijk niet. Hij heeft in al die jaren dat hij premier van Nederland is geweest de grenzen wagenwijd open laten staan. Honderdduizenden mensen zijn naar Nederland gekomen," aldus Baudet.
En dat is niet het enige waar Rutte zich schuldig aan heeft gemaakt, legt de FVD-leider uit. "Hij heeft ons opgezadeld met een absurd klimaatbeleid. Hij heeft ons opgezadeld met de coronaregels, dat zijn we óók niet vergeten. En hij hoort nu bij de grootste oorlogshitsers in die zinloze oorlog in Oekraïne die niet de onze is."
Daarom is het nu van het grootste belang voor Nederlanders om eindelijk onze "kans te grijpen. We moeten nu met z'n allen in beweging komen en kiezen voor verandering."
Vervolgens heeft hij goed nieuws voor alle leden van de echte oppositie. FVD "is er klaar voor. Wij staan in de startblokken om campagne te voeren."
Het is nu tijd voor Nederlanders die echt een ander beleid willen om dat nú af te dwingen. Er komen nieuwe verkiezingen aan. Wanneer is nog niet duidelijk, maar ze zullen (redelijk) snel moeten komen. Dat moment moet worden aangegrepen om verandering te bewerkstelligen...
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
En dát kan alleen als de heersende partijen keihard afgestraft worden en de échte oppositie een flinke overwinning boekt. Zo simpel is het. Nederlanders kunnen nu kiezen: of we pakken ons land terug, of we geven ons voor eens en altijd over aan de Haagse leugenaars.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten