screen shot 2023 02 20 at 114727

Filmpje! Thierry Baudet pakt verwijfde, niet zelden seksueel deviante leiders van Europa aan

Politiekfeb 20 2023, 11:00
Thierry Baudet heeft een heerlijk kort filmpje op TikTok gezet waarin hij de leiders van Rusland vergelijkt met die van ons in het Westen. Zijn conclusie? Daar zijn de leiders viriel en mannelijk. Die van ons zijn "verwijfd" niet "niet zelden seksueel deviant."
Zo hop, even tussendoor, heeft FVD-leider Thierry Baudet een filmpje gedeeld op TikTok waarmee hij Westerse (en met name Nederlandse) leiders een flinke tik geeft. Hij gebruikt daarvoor beelden van een toespraak die hij gaf in de Tweede Kamer over de problemen met Rusland.
In de beelden die hij daarvan gebruikt zegt hij over Rusland: "Het is een land met een sterk besef van nationale identiteit, met een realistische benadering van de buitenlandse politiek, en een viriele, mannelijke leider - waartegen de verwijfde, niet zelden seksueel deviante politici van het Westen schril afsteken."
Vervolgens zie je bij dat laatste deel foto's van Rob Jetten in een ranzig roze pak (met korte broek), Jesse Klaver die heel blij vrouwelijk op de foto staat, en van premier Mark Rutte die lekker zoent met EU-alcoholist Jean-Claude Juncker. Kijk maar
Het leuke hiervan is natuurlijk dat je weet dat al die linkse Woke-engnekken heel boos gaan worden hierdoor. Hoe haalt hij het in zijn hoofd om te spreken over "seksueel deviante" politici?! En "verwijfd?" Wat een vre-se-lij-ke generalisering van hoe een man hoort te zijn! Trouwens, misschien zijn die mensen wel "gewoon" non-binair!
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Dat is voor ultra-links - wat betekent: het hele partijkartel plus het mediakartel - al erg genoeg, maar Baudet maakt het vanuit hun perspectief nog "erger" door ware woorden te spreken over Rusland, en specifiek Vladimir Poetin.
Natuurlijk is de boodschap terecht, maar het is ook nog eens extreem vermakelijk dat Baudet heus weet dat het kartel hier enorm aanstoot aan neemt en weer helemaal van slag zal zijn door deze korte video. In 15 seconden tijd maakt hij die Wokers helemaal gek. Héérlijk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten