Screen Shot 2021 11 11 at 120020

Fleur Agema furieus dat kabinet 2G niet in de prullenbak gooit: "Mijn maag keert zich om!"

Politiekjan 19 2022, 13:06
Uit een nieuw onderzoek blijkt dat 2G helemaal geen fluit gaat helpen om corona in te dammen, wat het excuus voor invoer van dit systeem is. Toch wil het kabinet het "achter de hand houden" als mogelijkheid. Fleur Agema is woest.
Het is ronduit walgelijk, maar WNL bericht vandaag dat het kabinet 2G "achter de hand" wil houden. Dit terwijl uit onderzoek blijkt dat het helemaal niet helpt in de strijd tegen corona. Het is een ronduit totalitair systeem dat discrimineert op basis van vaccinatiestatus, maar voegt niets toe qua veiligheid. En tóch wil het kabinet deze optie in de "gereedschapskist" houden.

Agema: 2G moet wég

PVV-Tweede Kamerlid Fleur Agema is terecht heel boos. "miljoen mensen uit willen kunnen sluiten als 'achter-de-handje,' ondanks dat al het medisch wetenschappelijke 2G tegen spreekt," schrijft zij op Twitter.
"Mijn maag keert zich om."
Ze sluit af met de hashtag #StopQR
https://twitter.com/FleurAgemaPVV/status/1483708663617437696
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo is het maar net. Maar ja, 2G is natuurlijk een belangrijk middel voor de politieke elites om naar het socialcreditsysteem toe te werken zoals dat ook al bestaat in China. Of, zoals ze dat in de EU noemen: de Digital Identity.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten