nanninga

FNV-bestuurder reduceert Annabel Nanninga tot babyfabriek: 'Zich laten bezwangeren is gelukt'

Politiekokt 22 2022, 15:23
Zij van links pretenderen altijd heel erg feministisch te zijn. Oh ja, ze zijn echt strijders voor vrouwenrechten. Emancipatie. Gendergelijkheid! Behalve als een vrouw niet ultralinks is. Dan zijn die van links opeens de grootste vrouwenhaters ter wereld. Dat bevestigt FNV-bestuurder Paul Smink op Twitter. Die man beledigt Annabel Nanninga namelijk tot op het bot omdat ze... een andere mening heeft dan hij. 
Smink is vakbondbestuurder FNV Procesindustrie. Hij vindt zichzelf dus heel belangrijk en is vooral ook heel 'links' (lees: socialistisch). Alles voor de 'arbeider' zogenaamd. Zogenaamd, omdat de FNV de belangen van arbeiders natuurlijk al lang niet meer dient en alleen nog maar bezig is met Deug-, Woke en Immigratie-hobby's.
Hoe dan ook, Smink is zogenaamd heel feministisch en vrouwvriendelijk. Nou ja, tot hij een gesprek heeft over Annabel Nanninga. Dan bewijst meneer opeens de meest walgelijke anti-feminist in de wereld te zijn. Zeg maar: het kaliber Taliban.
Nanninga is hier terecht natuurlijk niet over te spreken. "Een FNV bestuurder die een vrouw waar hij het niet mee eens is, reduceert tot haar capaciteit tot voortplanting," zegt ze terecht over de walgelijke Smink. 
Vervolgens voegt ze daar aan toe dat ze hoopt dat ze haar "drie (ja het is me zelfs driemaal gelukt!) kinderen beter [opvoedt] dan bij deze Paul Smink is gebeurd."
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Natuurlijk is Belletje een backstabber eersteklas, maar hier heeft ze zowaar een keer een punt. Dit is natuurlijk een walgelijke uitspraak van Smink - een echte FNV'er van de moderne generatie; een linkse, elitaire bal gehakt die de belangen van de globalistische elites en de Woke-gemeenschap heel hard dient, maar die lak heeft aan de ideeën en belangen van normale, echte mensen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten