shutterstock 2237202491

Freek de Jonge krijgt de wind van voren na misselijke opmerking over Martin Bosma: "Kansloze ruziemaker!"

Politiekmei 05, 17:30
De zuurlinkse – hoogbejaarde - Freek de Jonge heeft op Twitter/X zijn pijlen gericht op Kamervoorzitter Martin Bosma. De PVV-hater schrijft: “4 mei 2024. Vanavond legt Martin Bosma volgens zijn woordvoerder 'knetterneutraal' een krans bij het nationaal monument, als woordvoerder van de moralisten zou ik willen zeggen: Ik begrijp Bosma's schroom maar ja. Befehl ist Befehl!”
De Jonge zal geen enkel moment onbenut laten om uit te halen naar de PVV, met name Martin Bosma. Waarschijnlijk zit hier nog een hoop oud zeer of zo, aangezien Bosma in het verleden de gevallen ‘cabaretier’ flink met zijn neus op de feiten drukte over zijn betrokkenheid bij ‘Radio Freedom’, de zender van het communistische ANC.
Dat De Jonge geen fan is van Bosma, is inmiddels wel duidelijk, en hij laat dit dan ook maar wat graag blijken door zich via social media weer van zijn beste kant te laten zien. De reacties op de tweet van De Jonge zijn ook niet mals, al zal de zuur-linkse opa hier verder schijt aan hebben.
De meeste mensen walgen (gelukkig) van de uitspraken van De Jonge, die opnieuw ophitsend te werk gaat op een dag waar juist verbinding en verdraagzaamheid de norm zou moeten zijn. Eric de Vlieger schrijft: “Schlemiel! Dit soort dingen posten op 4 mei ruïneert alleen maar de boel. Kansloze ruziemaker! Dom ook.”
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Bosma had een prachtige toespraak, ondanks dat een paar lotgenoten die op dezelfde GGZ-afdeling als Freek de Jonge ronddartelen, hun rug toekeerden naar de Tweede Kamervoorzitter. De speech van Bosma, is er een om door een ringetje te halen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten