FVD lanceert nieuwe internet-talkshow: Forum Inside waar de WAARHEID besproken wordt

Gisteravond lanceerde Forum voor Democratie (FVD) haar eigen internet-talkshow genaamd Forum Inside. Elke week gaat Thierry Baudet aan tafel zitten met enkele gasten om het nieuws van die week te bespreken. Het leverde meteen een mooi gesprek op met Frederik Jansen en Ralf Dekker, die natuurlijk allebei voor FVD in de Tweede Kamer zitten.

In de eerste aflevering bespraken Jansen, Dekker en Baudet onder meer de gigantische hypocrisie, intolerantie en blindheid van de NPO. De aanval is vol ingezet op Ongehoord Nederland. Maar waarom? Baudet legde uit dat hij soms met journalisten - en zelfs met hoofdredacteurs van bekende programma's - praat, en dat wat hij ook zegt, het gewoon helemaal afglijdt van die mensen.

Als je tegen het heersende narratief ingaat kunnen ze het gewoon niet verwerken. Ze staren je dan aan als een stel zombie's of robots die de input gewoon niet bevatten. Alsof je verkeerde codes invoert.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

FVD komt vanaf nu wekelijks met een nieuwe aflevering van Forum Inside. Er zullen ook veel 'achter de schermen' beelden komen, en natuurlijk gesprekken over onderwerpen die bij de andere programma's niet aan bod komen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
FVD NPO Video

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties