FVD wil zinloze trajectcontroles afschaffen: "Terug naar 130 op de snelweg!"

Thierry Baudet vindt het hoog tijd om trajectcontroles af te schaffen. Want, zegt hij, overal de maximumsnelheid afdwingen, ook waar dat volstrekt bezopen is, is niets meer of minder dan pure beheersingsdrang. Dat past niet in een vrij land.

Het is een video van 30 november afgelopen jaar, maar aangezien het nu 'kerstreces' is kunnen we de beelden lekker alsnog online zetten. Want de boodschap die hij op die dag verkondigde is extreem relevant... zeker nu, in tijden waarin de overheid meer, meer, meer controle wil, en de wet gebruikt om ons gedrag actief te sturen.

Als we nu toch bezig zijn, FVD heeft ook een nieuwe Engelstalige video online gezet van The Movement. Daarin legt Thierry Baudet uit hoe het globalisme onze soevereiniteit ondermijnt. Zeer kijkwaardig!

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Lees meer over:
Thierry Baudet FVD Video Verkeer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties