Gatverdarrie! Forum Inside drinkt wijn met heerlijke borrelhapjes: meelwormen en huissprinkhanen

Bij Forum Inside hadden Thierry Baudet, Ralf Dekker en Gideon van Meijeren een geweldig idee. Of eigenlijk, Baudet had dat. Omdat het nu gelegaliseerd is om insecten te verkopen in bakjes - alsof het borrelnootjes zijn - dacht hij: 'Ik neem dat mee naar Forum Inside, misschien dat het lekker combineert met de wekelijkse fles wijn van Ralf Dekker.' Dat ging toch wat anders dan verwacht.

Of eigenlijk: het ging precies zoals verwacht. Want Dekker en Van Meijeren renden bijna weg toen ze deze 'heerlijke hapjes' zagen. Dat deden ze niet alleen omdat het natuurlijk ronduit walgelijk is, maar ook omdat uit allerlei onderzoek blijkt dat het menselijk systeem helemaal niet goed is in het verwerken van insecten.

Van Meijeren zei dat de EU dat ook weet, maar dat ze in Brussel besloten hebben dat ze het toch goedkeuren om insecten te verkopen (en te promoten) als zijnde geschikt voedsel voor mensen tót aangetoond wordt - zonder twijfel - dat het eigenlijk toch niet goed is. Met andere woorden, als 100% komt vast te staan dat het slecht is, dat het allergieën veroorzaakt en andersoortige problemen op grote schaal, nou ja, dan zegt de EU misschien: foutje bedankt. Maar tot die tijd moeten mensen maar lekker meelwormen eten.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Natuurlijk ging het bij FI niet alleen over het eten van insecten. Nee, de drie FVD-heren spraken ook over de kinderboekenweek, woke-propaganda, en de ontwikkelingen in Iran. Die kinderboekenweek ligt onder vuur omdat Pim Lammers werd uitgenodigd het geschenk te schrijven. Lammers is niet alleen een LHBTIQ-activist pur sang, maar hij wordt er ook van beschuldigd dat hij in tenminste één verhaal seksuele handelingen tussen kinderen en volwassenen "verheerlijkt."

Volg ons op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties