screen shot 2022 05 27 at 11

Geert Wilders blijft Pakistan confronteren: 'Twee minuten gedemonstreerd bij de ambassade'

Politiekmei 27 2022, 13:30
Geert Wilders heeft vandaag gedemonstreerd voor de Pakistaanse ambassade. Dit omdat dat land voortdurend het vuurtje aanwakkert tegen hem vanwege zijn visie op de Islam en op de grondlegger van die religie, de profeet Mohammed. Hij is daar klaar mee en wil dat a) Pakistan daarmee ophoudt en b) dat de Pakistaanse ambassadeur op het matje wordt geroepen door ons kabinet.
De clash tussen Pakistan en Geert Wilders blijft doorgaan. Er komen regelmatig bedreigingen uit het streng islamitische land, inclusief fatwa's tegen Wilders en oproepen om hem te doden. Wilders laat dat niet weersproken, en gaat steevast in de tegenaanval.
Eén van de punten die Wilders steeds maakt is dat het, gezien al die bedreigingen en fatwa's, ongelooflijk is dat de Pakistaanse ambassadeur in Nederland nog gewoon zijn werk mag doen. Want als je uit zo'n land komt, waar zelfs overheidsfunctionarissen ongelooflijke uitspraken doen over een parlementariër in óns land, moet je daar natuurlijk voor verantwoordelijk gehouden worden.
Om dat punt te maken is Wilders vandaag naar de Pakistaanse ambassade gegaan. Hij heeft daar een paar minuten gedemonstreerd, puur en alleen om dat punt te maken.

Twee minuten demonstreren voor de Pakistaanse ambassade tegen fatwa’s die ik uit dat land krijg vanwege mijn mohammed-kritiek. Two minute protest in front of the Embassy of Pakistan in The Hague against fatwa’s I receive from that country for criticizing Muhammad. #Wilders

Image
3.1K
Reply
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of  in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Gaat het kabinet de ambassadeur nu alsnog op het matje roepen of blijft die ambassadeur buiten schot, hoewel het wangedrag in en uit zijn land steeds erger wordt?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten