Geert Wilders blijft Pakistan confronteren: 'Twee minuten gedemonstreerd bij de ambassade'

Geert Wilders blijft Pakistan confronteren: 'Twee minuten gedemonstreerd bij de ambassade'

Geert Wilders heeft vandaag gedemonstreerd voor de Pakistaanse ambassade. Dit omdat dat land voortdurend het vuurtje aanwakkert tegen hem vanwege zijn visie op de Islam en op de grondlegger van die religie, de profeet Mohammed. Hij is daar klaar mee en wil dat a) Pakistan daarmee ophoudt en b) dat de Pakistaanse ambassadeur op het matje wordt geroepen door ons kabinet.

De clash tussen Pakistan en Geert Wilders blijft doorgaan. Er komen regelmatig bedreigingen uit het streng islamitische land, inclusief fatwa's tegen Wilders en oproepen om hem te doden. Wilders laat dat niet weersproken, en gaat steevast in de tegenaanval.

Eén van de punten die Wilders steeds maakt is dat het, gezien al die bedreigingen en fatwa's, ongelooflijk is dat de Pakistaanse ambassadeur in Nederland nog gewoon zijn werk mag doen. Want als je uit zo'n land komt, waar zelfs overheidsfunctionarissen ongelooflijke uitspraken doen over een parlementariër in óns land, moet je daar natuurlijk voor verantwoordelijk gehouden worden.

Om dat punt te maken is Wilders vandaag naar de Pakistaanse ambassade gegaan. Hij heeft daar een paar minuten gedemonstreerd, puur en alleen om dat punt te maken.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Gaat het kabinet de ambassadeur nu alsnog op het matje roepen of blijft die ambassadeur buiten schot, hoewel het wangedrag in en uit zijn land steeds erger wordt?

Lees meer over:
PVV Geert Wilders Pakistan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties