shutterstock 692042974

Linkse media helemaal in de war: 'Reformatorische scholen steunen homohuwelijk niet!!111'

Politiekmei 27 2022, 15:00
Het is weer eens tijd voor wat christen-bashen in de media. Want 'Pointer' heeft 'onderzoek' gedaan en komt tot de 'schokkende' (LOL) conclusie dat reformatorische scholen niet oké zijn met het homohuwelijk. Jeetje, wat enorm verbazingwekkend he?
Pointer vindt het heel gek dat 36 van de 161 reformatorische scholen niet akkoord gaan met christelijke 'homoseksuele relaties'. 
Sterker nog, volgens Pointer hebben die scholen zelfs een 'antihomoverklaring' in hun schoolprofiel. 
Oh?
Ja. Echt.
Dus laten we dan even kijken naar die enorm hatelijke antihomoverklaring; die verklaring waarmee alle homoseksuele relaties veroordeeld worden en weggezet worden als satanisch?
"Seksualiteit heeft in de Bijbel te maken met het vormen van een onverbrekelijke verbintenis in een huwelijk tussen één man en één vrouw, en krijgt in het licht hiervan een plaats," is zo'n verklaring.
Zo. Nou.
Dat is wel heel erg zeg. En ook zo verbazingwekkend. Dat scholen die gebaseerd zijn op de christelijke geloofsovertuiging ook de christelijke leer over seksuele relaties propageert. Zo gek! Waar halen die vreselijke christenen de euvele moed vandaan? Weten ze dan niet dat de Deugreligie van D66 boven alles gaat, inclusief boven álles dat christenen de afgelopen tweeduizend jaar geloofd hebben?
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Dit is een serieus probleem in het Nederland van 2022. Christenen mogen gewoon niet meer geloven wat hun religie hen leert. Moslims mogen dat nog wel een beetje (hoewel zij, als het christendom kapot wordt gemaakt de volgende zijn), maar christenen totaal niet. Ze mogen alleen nog geloven dat Jezus goddelijk was - maar dat we dat allemaal zijn... en dat dit idee van de goddelijkheid van Jezus en het bestaan van God verder op geen enkele manier dan ook een impact mag hebben op je opvattingen, denkbeelden, en gedrag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten