portraitfactorynl 2024 dds debat 4 juni 53

Geert Wilders in zijn nopjes: Kiezersonderzoek EenVandaag toont groot vertrouwen in PVV-leider

Politiekjun 12, 11:00
Geert Wilders kan zijn geluk niet op na de publicatie van het laatste kiezersonderzoek door EenVandaag Opiniepanel. Terwijl de coalitiepartijen eindelijk overeenstemming hebben bereikt over de verdeling van de ministersposten, blijkt uit het onderzoek dat Wilders een van de meest vertrouwde politici in Nederland is.

🤩🤩🤩

EenVandaag Opiniepanel
EenVandaag Opiniepanel
@Opiniepanel

De coalitiepartijen zijn het eens geworden over de verdeling van de ministersposten. Maar hoe staan de partijleiders er zelf voor? Vertrouwen onder eigen kiezers: 🔹Van der Plas (BBB): 96% 🔹Wilders (PVV): 92% 🔹Yeşilgöz (VVD): 64% 🔹Omtzigt (NSC): 56% ➡️eenvandaag.avrotros.nl/panels/opiniep…

1.6K
Reply
Met een indrukwekkende 92% vertrouwen onder zijn eigen kiezers staat Wilders stevig in zijn schoenen. Caroline van der Plas van BBB doet het zelfs nog beter met 96%, maar de cijfers van andere partijleiders zijn schokkend. Dilan Yeşilgöz van de VVD komt niet verder dan 64%, en Pieter Omtzigt van NSC zakt naar een magere 56%. Deze cijfers laten zien dat de traditionele partijen snel terrein verliezen en dat de kiezers snakken naar authentieke, betrouwbare leiders.
De val van Omtzigt is bijzonder opmerkelijk vindt het EenVandaag Opiniepanel. Bij de oprichting van NSC waren de verwachtingen torenhoog. De partij peilde op 27 zetels en 81% van de kiezers had vertrouwen in hem. Maar na een tegenvallende verkiezingsuitslag en een stroeve formatieperiode, is het vertrouwen in Omtzigt drastisch gedaald. Zijn eigen kiezers verwijten hem 'weglopen', 'lang twijfelen' en 'drammen'. Het is duidelijk: Omtzigt beheerst de rol van partijleider niet.
En wat doet de Linkse StaatsTV? Die gaan natuurlijk in paniek raken. Het gezonde Nederlandse boerenverstand keert terug in het bestuur, en dat bevalt hen niet. Nederland heeft genoeg van de linkse elite die de belangen van de burgers negeert. Het vertrouwen in Van der Plas en Wilders toont aan dat de kiezers klaar zijn voor een verandering.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Het is tijd dat Nederland geleid wordt door politici die echt om hun land geven. Geert Wilders gaat samen met Caroline van der Plas de uitdaging aan om Nederland weer een groots land te maken. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de PVV en BBB, en dit is nog maar het begin. De kiezers hebben gesproken: het is tijd voor een nieuw tijdperk van eerlijk, betrouwbaar leiderschap.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten