screenshot 2023 03 12 at 080539

Geert Wilders witheet na vragenverbod door Bergkamp: 'Dit is de DERDE WEEK dat ze vragen weigert!'

Politiekjun 20 2023, 18:00
Geert Wilders heeft gisteren vragen aangemeld voor het vragenuurtje met Mark Rutte van vandaag. Die heeft hij ingediend bij Kamervoorzitter Vera Bergkamp (D66). Maar Bergkamp weigert ze. Wilders reageert hier furieus op. "Hoe eerder ze opstapt hoe beter!" schrijft hij op boze toon op Twitter.
Het Dagblad van het Noorden berichtte maandag dat er steeds meer onrust is in Ter Apel over criminele asielzoekers. De situatie wordt onderhand zo serieus dat burgers in die regio op het punt staan zélf in te grijpen. Bijvoorbeeld door asielzoekers die de wet met voeten treden in elkaar te slaan, aan te houden, etc.
Geert Wilders vond dat meer dan reden om premier Rutte enkele vragen te stellen over deze materie. Hij melde zich dus aan voor het vragenuurtje van Rutte vandaag.
Maar dat werd hem niet in dank afgenomen door Kamervoorzitter Bergkamp. De D66'er weigert zijn vragen namelijk gewoon, aldus Wilders op Twitter. En nee, het is niet de eerste keer dat dit het geval is. "Dit is de DERDE week achter elkaar" dat dit gebeurt stelt hij.

Dit is de DERDE week achter elkaar dat D66-Kamervoorzitter @Vera_Bergkamp mijn mondelinge vragen als leider van de grootste oppositiepartij aan de premier weigert. Pure PVV-haat. Ze is totaal ongeschikt voor haar functie en heeft nul gezag. Hoe eerder ze opstapt hoe beter!

Geert Wilders
Geert Wilders
@geertwilderspvv

Ter Apel is overlast van asielzoekers spuugzat. Jonge meiden durven niet meer met de bus, kinderen niet meer over straat. Bedreigingen, inbraken, mensen nemen knuppels in huis. De overheid laat #TerApel keihard in de steek. Vragen aan #Rutte aangemeld voor vragenuurtje morgen.

Image
2.2K
Reply
Wilders maakt zich hier woedend over, ook al omdat hij de leider is van de grootste oppositiepartij. In zijn ogen komt deze beslissing van Bergkamp puur voort uit "PVV-haat." Een andere verklaring hiervoor kan hij niet bedenken.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
"Ze is totaal ongeschikt voor haar functie," concludeert Wilders. Daarnaast heeft zij in zijn ogen "nul gezag." Daarom komt hij tot de heldere conclusie dat "hoe eerder ze opstapt, hoe beter."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten