screen shot 2022 10 06 at 17

Geweldig! D66-haatgek Sjoerd Wiemer Sjoerdsma neemt afscheid van Twitter: "Een extreemrechts riool!"

Politiekdec 08 2023, 8:00
Fantastisch nieuws voor alle weldenkende mensen die graag gebruik maken van X (voorheen: Twitter): de grootste troll van allemaal zal geen gebruik meer maken van dat platform. Ja, dat lees je goed. D66'er Sjoerd Wiemer Sjoerdsma is verdwenen. Weg. Waarom? Volgens hem is het een "extreemrechts riool." Prima!
Sjoerdsma is één van de walgelijkste D66'ers in het land. En dat wil wat zeggen. D66'ers zijn over het algemeen immers anti-democratisch, fascistisch, hatelijk, totalitair, en wanstaltig.
Toch is deze engnek nóg erger dan zijn partijgenoten. Sjoerdsma háát andersdenkenden tot op het bot. Hij is bereid om élke tactiek en strategie te gebruiken om die andersdenkenden uit te schakelen. Van censuur tot verboden tot nóg erger. De man is werkelijk een schande voor onze democratie en onze rechtsstaat.
Maar er is iets van goed nieuws. Meneertje Sjoerdsma gaat X (voorheen: Twitter) namelijk verlaten. Hij is vanaf nu geen Kamerlid meer (Yay!) en vindt dat hij daarom ook 'kan' stoppen met X.
De reden die hij ons voor de voeten volgt? "Ooit was dit een prachtig platform om snel te weten wat er wereldwijd gebeurde of werd gedacht," aldus meneer de totalitaire idioot. "Om direct met iedereen in gesprek te gaan."
"Het is helaas verworden tot een extreemrechts riool. Het ga u allen goed."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met al die enge D66-haatgekken. We gaan D66 dan ook elke dag weer aanpakken. Steun jij dat? Doneer dan aan DDS via BackMe en help ons D66 te bestrijden.
Mooier dan dit wordt het écht niet. Sjoerdsma was één van de drie "enge magere mannetjes" van D66 onder Sigrid Kaag. Zij waren degenen die Johan Remkes tijdens de formatie in 2021 als "dronkelap" wegzetten in de media, die aandrongen bij staatssecretaris Gunay Uslu op het verbieden van Omroep ON!, en die zelfs hele partijen willen verbieden. Of, nauwkeuriger gezegd: FVD. 
Sjoerdsma is op elk vlak een antidemocraat. De man heeft op geen enkele manier dan ook respect voor onze vrijheid. Dat is al erg genoeg, maar vervolgens doet hij daar nog quasi-moralistisch over ook.
Bah, drie keer bah. Goddank dat deze man weg is - uit de Kamer en nu dus ook van X. Heel goed!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten