Screen Shot 2022 06 22 at 133024

Halleluja! D66-monster Sjoerd Sjoerdsma verlaat de politiek

Politiekaug 07 2023, 8:00
Geweldig nieuws op deze schitterende maandag! Sjoerd Sjoerdsma, één van de walgelijkste creaturen in de Nederlandse politiek, heeft zijn politieke pensioen aangekondigd. Ja, dat lees je goed! Sjoerdsma wil niet meer op de kieslijst komen van zijn radicaal-linkse Woke-partij.
Sjoerdsma is werkelijk een vreselijke man. Hij is één van de "magere mannetjes" van D66. Dat zijn de walgelijke ventjes die de verkiezingscampagne van D66 hebben gerund en die het D66-stijl gemaakt hebben om tegenstanders continu te demoniseren. Alles dat niet Woke-links is wordt getarget, kapotgemaakt, weggezet als fascistisch en nazistisch.
Jan Paternotte is één van die vieze mannetjes, en Sjoerdsma dus ook.
Elke keer dat Sjoerdsma het woord neemt in de Tweede Kamer weet je dat hij iemand die een andere mening heeft gaat beledigen, een nazi gaat noemen, en erger. Een racist, een homofoob, een vrouwenhater. Verzin eens een belediging; hij gebruikte ze routinematig.
En dat is nog niet eens het ergste. Oh nee. Hij is ook nog eens een oorloghitser eersteklas. Hij en zijn medegekkies van D66 willen dat Kiev 'gesteund' wordt door de NAVO en dat het conflict in dat land dus uit loopt op de Derde Wereldoorlog. Hij is echt totaal gestoord.
Totaal.
Natuurlijk is hij ook nog eens de psychopaat die Ongehoord Nederland van allerlei onfrisse zaken beschuldigt... waaronder van het uitlokken van terrorisme. Nee, dat is geen grap. Dat is werkelijk een beschuldiging die hij geuit heeft.
Oh, en dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat hij Johan Remkes beledigde door naar de media te lekken dat de VVD'er tijdens de informatie voor het nieuwe kabinet (het oude kabinet Rutte IV dus) elke dag rond lunch dronken was.
Enger dan Sjoerdsma worden ze niet.

Sjoerdsma verlaat de politiek

Het is dus geweldig nieuws dat hij vandaag laat weten dat hij niet meer op de kieslijst wil komen voor D66 voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023 die gehouden worden op 22 november.
"Het was een grote eer om de afgelopen jaar elf jaar namens D66 Kamerlid te zijn," aldus het enge mannetje op X (voorheen Twitter). "Ik vertrek optimistisch uit de Kamer."
In de brief die hij heeft geschreven bewijst hij vervolgens weer eens waarom het zo'n zegen is voor het land dat hij weggaat. "Het is belangrijk te beseffen dat onze democratie niet onkwetsbaar is," roept hij namelijk weer, waarna hij wederom zeurt over "antidemocratische rechtsextremisten in ons parlement." Die laatsten noemt hij "betonrot in ons democratisch fundament."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard weten we dat de Tweede Kamerverkiezingen 2023 de belangrijkste verkiezingen ooit zijn. Sjoerd Sjoerdsma houdt ermee op, maar D66 is nog even walgelijk en dictatoriaal. De partij moet ontmaskerd worden. Elke dag weer. Bij DDS doen we dat met álle liefde. Maar dat kunnen we alleen doen met jouw hulp, want Big Tech bestraft dit soort eerlijkheid over D66. Help ons daarom! Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons D66 te bestrijden.
Let wel, dat zijn doodenge termen. Want wat doe je met betonrot? Juist, dat sloop je eruit. Met alle benodigde middelen. Het is dus een directe oproep tot het verbieden van democratisch gekozen partijen en mogelijk zelfs tot het gebruik van geweld tegen die partijen - waarbij hij het natuurlijk heeft over FVD en de PVV, de enige partijen die zich verzetten tegen het wanbeleid van het partijkartel.
Het is dus ge-wel-dig dat deze nare man opstapt. Goddank. Laat hem weg zijn. Nooit meer terugkomen. Het enige vervelende voorgevoel dat ik heb is dat hij waarschijnlijk al een andere topfunctie heeft gevonden waarin hij de samenleving nóg meer schade kan berokkenen. Hoe? Geen idee. Maar het zou mij niet verbazen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten