shutterstock 1928513330

Het "Nieuw Leiderschap" van Sigrid Kaag dooft als een nachtkaars: Nederland helemaal klaar met D66

Politieksep 03 2023, 13:00
De partij van Sigrid Kaag lijkt momenteel aan de rand van de afgrond te balanceren, en het is aan Rob Jetten om de brokstukken op te ruimen na de chaos die Kaag heeft achtergelaten. Met slechts 7 zetels in de peilingen lijkt D66 compleet uitgespeeld, en kabinetsdeelname lijkt verder weg dan ooit te zijn. Een reden tot vreugde!
Tijdens het D66-partijcongres in Zwolle werd Sigrid Kaag met luid applaus ontvangen, maar het is ironisch dat zij degene is die de partij naar de rand van de afgrond heeft geleid. Ze wekte hoge verwachtingen met de belofte van een verkiezingsoverwinning en de ambitie om de eerste vrouwelijke minister-president van Nederland te worden. Helaas voor haar verliep het anders dan verwacht. Het beleid van het kabinet, mede gevormd door Kaag, heeft de partij weinig goeds gebracht. Het lijkt erop dat de heerschappij van D66 snel tot het verleden zal behoren, ondanks hun vastberadenheid om nog snel hun klimaat- en milieuplannen er door te drukken.
Ook de eerste toespraak van Rob Jetten trok weinig aandacht. Met slechts 60 likes op Twitter en magere 3.000 views op YouTube wordt duidelijk dat vrijwel niemand, behalve enkele fanatieke D66-aanhangers, geïnteresseerd is in wat Jetten te zeggen heeft. Nederland lijkt, gelukkig, helemaal klaar te zijn met D66.
Het moet voor Kaag pijnlijk zijn om te zien dat andere vrouwen veel meer steun genieten van het publiek. Terwijl Kaag haar incompetentie probeerde te verbergen door voortdurend de kaart van seksisme te trekken, zijn er vrouwen in andere partijen die wel het respect verdienen van veel Nederlanders. De missie van Kaag lijkt te zijn mislukt, en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat ze elders een lucratieve baan zal vinden. Hoe eerder, hoe beter!
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten