20220228 Debat over situatie in Oekraïne Van Haga 4

Kamerlid Van Haga wil debat over uitkomst VVD-congres

Politiekjun 13 2022, 11:21
Het is bijzonder dat Wybren van Haga een debat wil over de uitkomst van het VVD-congres. Dit zijn normaal gesproken interne partijaangelegenheden en totaal niet interessant om over te debatteren. Alleen hebben de leden van de VVD afgelopen zaterdag een motie aangenomen dat het stikstofbeleid van minister van der Wal moet worden herzien. Rutte gaf aan het einde van het congres aan de motie naast zich neer te leggen. Dit is voor Van Haga de reden om hierover een debat aan te vragen.
Nu op het VVD-congres een motie is aangenomen die de partij vraagt om op het stikstofdossier het roer om te gooien, moet er wat met die oorvijg voor het kabinet, de Tweede Kamerfractie en de partijtop gedaan worden. Van tafel dus met die stikstofplannen die hele boerengezinnen om zeep helpen. Onaanvaardbaar dat premier Rutte al heeft aangegeven de ingezette kabinetskoers niet te willen veranderen. Hij heeft niet alleen lak aan zijn eigen leden, hij heeft ook geen enkel mandaat meer om boeren te onteigenen en de veestapel fors in te krimpen”, aldus Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL).
Dit beeld zegt genoeg. Je ziet hier kabinetsleden, leden van de Tweede Kamerfractie en leden van de VVD partijtop. De ongeïnteresseerdheid straalt er van af. Deze mensen zitten er niet voor de VVD leden en zeker niet voor Nederland. Deze mensen zitten daar voor hun eigen belang en om het belang te behartigen van de globalistische elite. Het aangevraagde debat van Van Haga gaat heel Nederland weer laten zien dat kabinet Rutte IV schijt heeft aan Nederland inclusief de leden van de VVD.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten