screen shot 2024 02 02 at 150707jpg

Kijk! Gideon van Meijeren staat PAL met boeren: "We steunen onze medestrijders!"

Politiekfeb 02 , 17:00
Het is fantastisch om te zien wat er gebeurt in Nederland, Brussel, én in de rest van Europa. Boeren staan massaal op en komen in verzet tegen het knettergekke beleid van de elitaire globalisten. Gideon van Meijeren, Kamerlid van FVD, vindt dat ook en spreekt publiekelijk zijn steun uit voor de boerenhelden.
Gisteren kwam Van Meijeren aan in Brussel om bij het grote boerenprotest aldaar te zijn. Hij was daar om die boeren te laten zien dat FVD pal naast ze staat. Schouder aan schouder... en om ze een hart onder de riem te steken.
Maar dat is niet de enige reden waarom hij naar Brussel is afgereisd. Het Tweede Kamerlid wil namelijk ook aan ons, thuisblijvers, laten zien wat er precies gebeurt daar in Brussel. Onze traditionele media proberen dit soort protesten immers zoveel mogelijk te negeren. Die hebben het alleen over een handvol klimaatgekkies van XR die demonstreren. Maar de boeren? Die bestaan volgens onze media niet of nauwelijks.
"Niet alleen in Nederland staat de agrarische sector enorm onder druk," legde Van Meijeren gisteren daarop uit. "Ook in tal van andere landen [is dat het geval], waaronder onze buurlanden België, Duitsland en ook in Frankrijk hebben boeren te maken met tal van regels die hen het werken onmogelijk maken."
"Het is natuurlijk geen opmerkelijk toeval dat ineens in al die landen de aanval wordt geopend op de boeren, op de agrarische sector. Dat heeft er alles mee te maken... dat we hier te maken hebben met een globalistische agenda."
Vervolgens zei Van Meijeren dat het heel belangrijk is dat het protest gisteren juist plaatsvond in Brussel. De EU heeft de knettergekke WEF SGD-doelen namelijk omarmd: doelen die erop neer komen dat de agrarische sector totaal vernietigd gaat worden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we zij aan zij met de boeren én met politieke partijen die de elitaire globalisten bestrijden. Maar dit betekent dat we JOUW HULP nodig hebben, want het kartel probeert DDS te beschadigen. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en versterk ons anti-globalistische geluid!
Juist omdat onze tegenstanders een internationale agenda hebben is het zo belangrijk voor FVD om ook internationaal te gaan. Daartoe werd onlangs FVD Vlaanderen opgericht, een politieke partij in België die meedoet aan de verkiezingen en echt het één en ander probeert te veranderen. Ook in andere landen wil FVD bondgenoten krijgen. Want als de vijand het een internationale oorlog maakt, dan moeten wij ook internationaal reageren.
"Alleen samen krijgen we die duivelse globalisten onder controle," concludeert Van Meijeren dan ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten