Kijk! Thierry Baudet opnieuw bij Andy in de Auto: 'Ik ga FVD stemmen'

Politieknov 22 2023, 11:00
FVD-leider Thierry Baudet kreeg gisteren de mogelijkheid om voor de tweede keer bij Andy in de auto te gaan zitten. Die kans greep hij natuurlijk met beide handen. En Andy had goed nieuws. Want Andy heeft besloten om op FVD te gaan stemmen omdat die partij de enige partij is die écht voor Nederland staat.
Andy van der Meijde is natuurlijk oud-voetballer, maar tegenwoordig staat hij vooral bekend als een leuke podcaster die echt mooie interviews maakt in zijn auto. Een persoon stapt in, Andy rijdt, en ondertussen praten ze over van alles en nog wat. Het concept is geweldig én zorgt voor heel ontspannen gesprekken.
Onlangs zat Thierry Baudet naast hem... en dat herhaalden ze gisteren. Andy wilde namelijk duidelijk maken dat hij FVD steunt en op die partij gaat stemmen. Oh, en hij wilde ook even zijn sympathie betuigen met Baudet. Want die was de avond ervoor immers het lijdend voorwerp van een laffe aanval van een ANTIFA-idioot.
Baudet was erg blij met die steun, en ging ook in op de aanval. Belangrijk is dat hij duidelijk maakte dat 'wij van rechts' altijd 'potentieel gevaarlijk' genoemd worden, terwijl het juist de enge linksen zijn die steeds weer andersdenkenden in elkaar slaan of zelfs doodschieten. Maar daar moeten we het vooral niet over hebben, want dit belangrijke feit benoemen is natuurlijk tegen het zere been van het kartel - en van de inlichtingendiensten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten