Pieter Omtzigt 9O1A6908

Knetter! Nieuwe woordvoerder Pieter Omtzigt is boerenhater pur sang: 'Vorder hun bedrijf in! Klaar mee!'

Politieksep 12 2023, 10:30
Pieter Omtzigt heeft een nieuwe woordvoerder. Deze man, Onno Aerden, blijkt niet alleen een hater van BBB te zijn... maar van boeren in het algemeen. Hij wil dat boeren die demonstreren tegen het stikstofbeleid van het kabinet hun bedrijf verliezen... en hij staat zij aan zij met de linksradicalen van Extinction Rebellion (XR). UPDATE 10:45 uur: Onno Aerden is per direct ontslagen door Omtzigt.
Eerder vandaag berichtten wij al dat de nieuwe woordvoerder van Pieter Omtzigt, en dus van zijn partij NSC, een extreemkarteliaanse BBB-hater blijkt te zijn. Zo noemde hij de club van Caroline van der Plas onder meer een "gezwel" en een gevaar voor de "democratie." En dan zwijgen we nog maar over zijn opmerkingen aan het adres van FVD én de PVV die duidelijk maken dat de man niets op heeft met democratie én in hart en nieren eigenlijk gewoon een radicale D66'er is.
Nu zijn er wéér meer tweets opgedoken van deze man waaruit blijkt dat hij niet alleen een hekel heeft aan BBB, maar aan boeren in het algemeen - wat natuurlijk zijn BBB-haat wat verklaart. 
X-gebruiker MissV1989 heeft twee posts gevonden van Aerden, waarin hij op de meest walgelijke manieren spreekt over boeren... terwijl hij de knettergekke linkse radicalen van Extinction Rebellion tegelijk juist de hemel in prijst. Sterker nog, hij noemt zichzelf #TeamExtinctionRebellion. Oh, en "begrip" voor boeren is in zijn ogen volstrekt "krankzinnig."
In de eerste relevante tweet schrijft Aerden dat het "krankzinnig" is dat boeren serieus worden genomen en mogen demonstreren... Maar Extinction Rebellion niet. Want, zegt hij, het activisme van XR "is relevanter" dan dat van de boeren, die hun hele hebben en houden verliezen door linkse extremisten en globalistische politici.
In een andere tweet gaat hij daar dieper op in. "Houd nou toch eens op met dat begrip voor die krankzinnige acties van die zogenaamde 'boeren'," schrijft. "Wie volgende keer tijdens zo'n actie gepakt wordt: meteen bedrijf invorderen. Klaar mee!"
Ja, dat lees je goed. Deze halvezool die nu dus woordvoerder is van Pieter Omtzigt noemt boeren ten eerste 'boeren' (tussen aanhalingstekens), sympathiseert met XR, en wil ook nog eens dat boeren die demonstreren hun boerenbedrijf direct verliezen. Dat de overheid dat bedrijf gewoon afpakt. Want hij is "klaar" met hun wensen om... hun eigen manier van leven te beschermen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS hebben we TOTAAL geen geduld met dit soort enge mannetjes. Steun ons daarom! Met jouw hulp kunnen we dit soort boerenhaters nog veel vaker ontmaskeren!
Enger dan deze man worden ze niet gemaakt in ons land. Aerden is overduidelijk een karteliaan - een geschifte, nepliberale (hij is oud-VVD'er) D66-mafketel... die gewone Nederlanders keihard haat... en die honderd procent sympathiseert met radicale organisaties die onze economie totaal willen opblazen omdat ze geïndoctrineerd zijn met een zieke klimaatreligie.
En dat mannetje werkt vanaf nu dus voor Omtzigt. Ongelooflijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten