camstra groenlinks

Knettergek GroenLinks lanceert cursus: ''hoe om te gaan met rechtse meningen op feestjes?''

Politiekmei 10 2023, 11:00
In een onverwachte zet heeft GroenLinks besloten om haar leden uit te rusten met de nodige wapens om te kunnen omgaan met rechtse meningen op feestjes. Ja, je leest het goed. De partij die bekend staat om haar 'inclusiviteit' en 'tolerantie' biedt nu een speciale cursus aan genaamd 'GroenLinks Verbaal'. Want laten we eerlijk zijn, wie zou er beter geschikt zijn om ons te vertellen hoe we moeten omgaan met meningen die afwijken van de hunne?
Op donderdag 25 mei kunnen leden van GroenLinks zich naar Nijmegen begeven om deel te nemen aan deze unieke trainingssessie. Daar zullen ze specifieke training krijgen in het omgaan met afwijkende meningen en het vertellen van het zogenaamde 'GroenLinks-verhaal'. Want waarom zou je gewoon accepteren dat mensen verschillende opvattingen hebben? Laten we ze gewoon omver praten!
Het is duidelijk dat GroenLinks ervan overtuigd is dat zij de waarheid in pacht heeft en dat rechtse meningen per definitie verkeerd zijn. Met deze cursus willen ze hun leden voorzien van de nodige argumenten en retorische trucs om die boze, rechtse ooms en tantes te overtuigen van hun 'verlichte' denkwijze.
Het lijkt erop dat GroenLinks zichzelf ziet als de morele autoriteit die bepaalt welke meningen geldig zijn en welke niet. Als iemand durft te zeggen dat 'Nederland vol is' of vraagt wie de kosten draagt van linkse hobby's, dan moeten we hen de mond snoeren met onze GroenLinks-gesprekstechnieken. Wie heeft er nu behoefte aan vrije meningsuiting en open debat als we gewoon allemaal hetzelfde denken?
Het idee dat mensen verschillende opvattingen kunnen hebben en dat diversiteit in denken juist verrijkend kan zijn, lijkt volledig te ontgaan aan GroenLinks. In plaats daarvan willen ze ons leren hoe we afwijkende meningen kunnen weerleggen en ze de mond kunnen snoeren. Het is een soort ideologische indoctrinatie onder het mom van 'discussievaardigheden'.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Misschien kunnen we ons beter afvragen waarom GroenLinks zo bang is voor rechtse meningen. Waarom kunnen ze niet gewoon een eerlijk en open gesprek aangaan zonder hun gesprekspartners te willen overtuigen van hun eigen gelijk? Is het misschien omdat ze zich bedreigd voelen door de diversiteit van gedachten en het feit dat niet iedereen hun dogma's klakkeloos accepteert?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten