mark rutte tweede kamer 431

'Kotsmisselijk, doodziek': De aanbidding van Mark Rutte in De Telegraaf

Politiekfeb 02 2023, 16:00
De Telegraaf, bekend om haar VVD-affiniteit, heeft onlangs een opvallende ingezonden brief gepubliceerd die een zeer positieve houding heeft ten opzichte van minister-president Mark Rutte. De auteur van de brief verheerlijkt Rutte op bijna ongehoorde wijze, beschrijvend hem als een man om van te houden en die gemakkelijk omgaat met zowel wereldleiders als gewone mensen.
De brief benadrukt het belang van Rutte voor Nederland en stelt de vraag of Nederland hem als premier kan missen. Volgens de auteur is het antwoord ontkennend.
De auteur beschrijft ook het privéleven van Rutte, waarbij hij wordt neergezet als opgewekt, spontaan en gewoon, zonder enige poespas. De beschrijving van de lunch tussen Rutte en de Franse president Macron in een Indonesisch restaurant is typerend voor de genoemde karaktertrekken.
"Altijd dezelfde tafel, altijd dezelfde stoel en altijd dezelfde rijsttafel. Het is typerend voor het leven van Rutte. Altijd opgewekt, spontaan, gewoon, zichzelf, geen enkele poespas en amicaal met zijn omgeving," aldus de Rutte-geobsedeerde auteur. Ene H. Massier uit Kropswolde.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is duidelijk dat de auteur zeer enthousiast is over Rutte en zijn beleid. Het is echter de vraag of deze houding in de bredere bevolking gedeeld wordt. Of nou ja, eigenlijk is dat helemaal geen vraag meer. De enigen die Rutte nog iets van hoog hebben zitten zijn VVD-kiezers. Dus, zeg maar 21 zetels (van de 150). De rest van Nederland is al heel lang klaar met deze Pinokkio, deze leugenaar, deze bedrieger.
Wat moet De Telegraaf zich schamen dat ze dit ranzige briefje gepubliceerd hebben, zeg. Die laatste zin alleen al:

"Kunnen wij deze aimabele, welbespraakte en voortreffelijke premier missen als kiespijn? NEE!"

Dan sta je toch op het punt van het dak te springen en er een einde aan te maken? Wat een gek. En wat een ranzige nepkrant is die Telegraaf.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten