f pacfyw0aaiw3r

Lachen, gieren, brullen! NPO'ers hebben advies voor politici: 'De mondhoeken minder laten hangen'

Politieknov 10 2023, 21:00
Bij WNL hebben ze een onderwerp gevonden dat er écht toe doet. Jawel. Echt waar. Ze hebben daar namelijk een 'expert' gevonden die politici heel graag advies wil geven. Haar boodschap aan Dilan Yesilgöz en Frans Timmermans? "Laat je mondhoeken minder hangen." Diepe zucht.
Het partijkartel heeft er de afgelopen jaren een absolute puinhoop van gemaakt. Het is ongelooflijk wat er gebeurd is in Nederland. Als politici daar iets aan willen doen moeten ze héél wat veranderen. Maar raad eens wat de NPO voorstelt als 'oplossing'? Minder sip kijken.

Campagnevoeren gaat niet alleen over wat je zegt, maar ook over hoe je het zegt. Voor Timmermans en Yeşilgöz valt nog een hoop te winnen, zegt imagodeskundige Zabeth van Veen. "Hun mondhoeken hangen. Probeer die op standje positief te krijgen." En Omtzigt? "Hij kan wat doen aan…

2
Reply
Nee, dat is geen grap. WNL Vandaag heeft een 'expert' gevonden die mensen als Yesilgöz en Timmermans graag advies geeft. Haar ideeën voor de campagnes van de VVD en de PvdA is niet dat die partijen de zorgen van Nederlanders serieuzer nemen. Nee. Haar 'grote doel'? Politici overtuigen dat ze hun mondhoeken minder laten hangen.
Ja, serieus.
"Hun mondhoeken hangen. Probeer die op standje positief te krijgen," aldus imagodeskundige Zabeth van Veen over Yesilgöz en Timmermans. En Omtzigt? "Hij kan wat doen aan zijn stemgebruik." Aan het einde van zinnen laat hij zijn stem namelijk wat omhoog gaan. Hij zou zijn stem juist láger moeten maken.
Ofzo.
Dit is dus de staat van de Nederlandse politiek. En van de Nederlandse media. Zieliger dan dit wordt het niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten