shutterstock 1612531219

Iran waarschuwt voor escalatie van conflict door roekeloos handelen Israël

Midden-Oostennov 10 2023, 20:00
Iran, een notoire financier van terrorisme, beweert nu op slinkse wijze dat 'Israëlische agressie' kan leiden tot escalatie van het conflict in de Gazastrook. Aldus de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amirabdollahian, die in een telefoongesprek met zijn Qatarese evenknie, volstrekte schijnheiligheid tentoonspreidde.
De ongehinderde steun van Iran aan de terroristische organisatie Hamas maakt hun beweringen dubieus op z'n zachtst. Het lijkt wel alsof Iran het idee heeft dat hun achterbakse taktieken iedereen om de tuin kunnen leiden. Echter, hun rol in het vergieten van bloed en zaaien van terreur is niet te verhullen.
Israël, een democratische oase in de woestijn van het Midden-Oosten, heeft weerstand geboden aan systematische pogingen om het land te destabiliseren. Ondanks door Iran gesponsorde raketbeschietingen blijft Israël vastberaden om zijn burgers te beschermen en de stabiliteit in de regio te handhaven. 'Israëlische agressie' volgens Iran, is echter niets anders dan zelfverdediging, een fundamenteel recht van elke soevereine staat.
Iran beweert onschuldig te zijn aan Hamas' verrassingsaanval op Israël op 7 oktober, maar hun steun aan deze terreurorganisatie maakt hen medeverantwoordelijk voor elke aanval op Israël. De ironie? Iran waarschuwt voor de gevolgen van hun eigen acties.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Laten we hopen dat de internationale gemeenschap door deze doorzichtige strategie van Iran heen kijkt en hen verantwoordelijk houdt voor hun aandeel in de instabiliteit van het Midden-Oosten. Er is een uitdrukking: wie wind zaait, zal storm oogsten. Het lijkt erop dat Iran die les nog moet leren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten