Screen Shot 2022 01 20 at 171100

LOL-video! Gideon van Meijeren (FVD) fileert D66-hypocriet Wieke Paulusma

Politiekjan 20 2022, 18:15
FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren veegde vandaag op hilarische wijze de vloer aan met D66'er Wieke Paulusma. Want, zei hij, haar steun voor 2G bewijst dat ze niet tegen maar vóór sociale uitsluiting is van specifieke bevolkingsgroepen. Mevrouw stond uiteindelijk met haar bek vol tanden.
Vandaag was er in de Tweede Kamer een debat over het coronabeleid. FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren ging daarom de confrontatie aan met D66'er Wieke Paulusma (blijkbaar konden haar voorouders hun eigen naar niet eens correct schrijven) over 2G. En ja, dat was heerlijk om te zien. Van Meijeren liet namelijk niets heel van het hypocriete gedrocht dat daarvoor had laten weten dat zij en haar partij zich verzetten tegen uitsluiting van bevolkingsgroepen.
Hmhmm. Ja. Tenzij die bevolkingsgroepen weigeren zich te laten vaccineren met een experimenteel vaccin, natuurlijk. Dan zijn ze er juist voor.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1484156085816676360
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo. Die kan de D66-hypocriet in haar jeweetwel steken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten